Oficial: Oana Bică e nominalizarea PSD pentru postul de vicepreședinte al CJ Dolj. Vasile, șeful consilierilor PSD

vasilepriobica Oficial: Oana Bică e nominalizarea PSD pentru postul de vicepreședinte al CJ Dolj. Vasile, șeful consilierilor PSD poze

Locul lăsat liber în conducerea CJ DOlj de Alina Tănăsescu, devenită recent deputat de Dolj, va fi ocupata de Oana Bică, consilier județean la al doilea mandat și ex-manager al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. 

Pesediștii doljeni au luat decizia în ședința de ieri a conducerii organizației județene, mutarea urmând a fi oficializată în ședința de joi, 26 ianuarie,  a CJ Dolj, for în care social-democrații dețin majoritatea absolută.

Nominalizarea Oanei Bică a fost confirmată de președintele PSD DOlj, Claudiu Manda, care a precizat că social-democrații au stabilit și cine preia cealaltă funcție lăsată liberă de Alina Tănăsescu la nivelul CJ Dolj. „Oana Bică este propunerea PSD pentru postul de vicepreședinte al CJ Dolj. Este decizia luată la nivelul organizației județene, De asemenea, noul lider de grup al consilierilor județeni PSD este Cosmin Vasile (celălalt vicepreședinte al CJ Dolj – nr)”, a declarat Claudiu Manda.