Oficial la butoane. Fane Stoica, primul președinte ales de noul PNL Dolj

pnl dolj 24 Oficial la butoane. Fane Stoica, primul președinte ales de noul PNL Dolj poze

Ștefan Stoica a fost ales azi de liberalii întruniți la Casa Studenților în funcția de președinte al filialei Dolj a partidului. Stoica avea inițial doi contracandidați, dar a rămas cu unul singur la debutul alegerilor, pe care le-a câștigat cu 403 voturi la 10.

pnl dolj 21 Oficial la butoane. Fane Stoica, primul președinte ales de noul PNL Dolj poze

 

La ședința Consiliului de Coordonare Județean al PNL au participat și președintele interimar al formațiunii, Raluca Turcan, precum și liberalii înscriși oficial sau neoficial în cursa pentru șefia PNL la congresul din 17 iunie: Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Cătălin Predoiu.

pnl dolj 22 Oficial la butoane. Fane Stoica, primul președinte ales de noul PNL Dolj poze

Ștefan Stoica are o carieră îndelungată în politica doljeană, începută în fostul PDL (PD), unde a ocupat funcții precum președinte al organizației județene de tineret, viceoreședinte, secretar general sau prim-vicepreședinte. A fost consilier județean și candidat al partidului la șefia CJ Dolj la alegerile locale din 2012, unde a pierdut în fața social-democratului Ion Prioteasa.

pnl dolj 25 Oficial la butoane. Fane Stoica, primul președinte ales de noul PNL Dolj poze

Tot în 2012  a obținut un mandat de deputat, la care a fost nevoit să renunțe însă, în urma unui proces cu Agenția Națională de Integritate.