Teatrul Colibri: Oana Stancu – premiu pentru interpretare în Festivalul Internaţional al Teatrelor de Animaţie – Bucureşti

Afis inima Teatrul Colibri: Oana Stancu – premiu pentru interpretare în Festivalul Internaţional al Teatrelor de Animaţie – Bucureşti poze

În perioada 22 noiembrie – 1 decembrie s-a desfăşurat la Bucureşti „Festivalul Internaţional al teatrelor de animaţie – Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie”, ediţia a VIII-a, organizat de Teatrul Ţăndărică, la care Teatrul Colibri a fost invitat să participe cu spectacolul „Inimă de piatră”, în regia lui Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino, muzica aparţinându-i lui Dan Bălan.
În acest festival, actriţa Teatrului Colibri, Oana Stancu, a fost răsplătită pentru evoluţia ei în spectacolul „Inimă de piatră” cu premiul pentru interpretarea rolului principal, personajul Peter Munk.
Festivalul a reunit trupe de păpuşari din nouă state (China, Austria, Bulgaria, Danemarca, Italia, Germania, Olanda, Spania, România) şi a inclus 50 de evenimente precum: spectacole, lansări de cărţi, conferinţe, work-shopuri.

Manager,
Doina Berceanu