Noul ”Oblemenco”, aproape gata. În aşteptarea gazonului pentru arenă, CNI se antrenează pentru recepţie pe facebook.

cni5 Noul ”Oblemenco”, aproape gata. În aşteptarea gazonului pentru arenă, CNI se antrenează pentru recepţie pe facebook. poze
Compania Naţională de Investiţii anunţa, în urmă cu o lună, că lucrările la noul stadion de fotbal al Craiovei sunt realizate în proporție de 95 la sută şi că recepţia ar putea începe la finele lunii august. Cum termenul se apropie, reprezentanţii companiei au livrat pe facebook informaţia despre o „vizită de lucru” preliminară demarării recepţiei care va începe în perioada următoare. Cel mai probabil, după montarea gazonului, episod care, potrivit CNI, va avea loc în zilele următoare.

Reprezentanţii CNI spun că numai condiţiile meteo nefavorabile au întârziat demarararea montării gazonului, care urmează să înceapă însă săptămâna aceasta. „Vizită de lucru înainte de recepţia la terminarea lucrărilor la noul «Ion Oblemenco»! Astăzi am efectuat o vizită de lucru în Craiova, la stadionul «Ion Oblemenco», împreună cu membrii Jandarmeriei Dolj şi cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Vizita a avut drept scop stabilirea unor aspecte tehnice cu privire la organizarea recepţiei lucrărilor, care va putea fi demarată în perioada imediat următoare. În plus, în cadrul vizitei de lucru am clarificat şi aspecte cu privire la omologarea arenei sportive. De altfel, cu această ocazie, constructorul vine cu veşti bune pentru suporterii olteni, declarând că prognoza meteo pentru această săptămână permite demararea procesului de montare a gazonului. Menţionăm faptul că procesul de montare a gazonului a fost puţin întârziat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (cod galben de caniculă)”, se arată în postarea Companiei Naţionale de Investiţii.

INTEGRAL IN INDISCRET