Nistor Duval, candidat PRO România la alegerile parlamentare: Oamenii de afaceri trebuie lăsați să lucreze și încurajați să-și crească afacerile pentru a crea locuri de muncă

Duval1 Nistor Duval, candidat PRO România la alegerile parlamentare: Oamenii de afaceri trebuie lăsați să lucreze și încurajați să și crească afacerile pentru a crea locuri de muncă poze

prorom Nistor Duval, candidat PRO România la alegerile parlamentare: Oamenii de afaceri trebuie lăsați să lucreze și încurajați să și crească afacerile pentru a crea locuri de muncă poze

Cu toții suntem de acord că avem nevoie de investitori care să dezvolte județul, avem nevoie de infrastructură rutieră, un sistem de sănătate bine pus la punct, școli performante. Toate acestea pot convinge un om de afaceri să vină să se stabilească împreună cu familia în județul nostru, să-și dezvolte aici compania și să ofere locuri de muncă bine plătite tinerilor noștri.

Până vom crea condițiile necesare pentru ca județul nostru să devină mai atractiv pentru investitori, sarcină ce-i revine în primul rând Consiliului Județean, trebuie să avem grijă de oamenii care activează deja în Dolj și investesc în economia locală.

Agricultorii doljeni, antreprenorii locali, microîntreprinderile și întreprinderile mici și mijlocii, muncitorii au nevoie de parlamentari care să lupte pentru interesele lor. Prea mult timp deputații și senatorii de Dolj au uitat să îi reprezinte pe oamenii care i-au votat. Echipa PRO România este pregătită să apere interesele fiecărui doljean. Agricultori, fermieri, mici producători, negustori, șoferi, antreprenori cu toții au nevoie să fie reprezentați de parlamentari care să știe ce înseamnă o afacere, să cunoască realitatea de la firul ierbii. Echipa PRO România este singura care s-a luptat pentru drepturile lor, și asta ne propunem să facem și în următoarea legislatură!

Înainte de a-mi anunța candidatura la Senat am avut o discuție cu antreprenori din diverse domenii, care activează în Craiova. Antreprenorii noștri știu a munci, dar sunt sufocați de stat, de pandemie, de restricții, de taxe și birocrația care le pune bețe în roate.

Oamenii de afaceri trebuie lăsați să lucreze și încurajați să-și crească afacerile pentru a crea locuri de muncă. Viitorul Guvern din care sperăm să facem și noi parte va elimina presiunea de pe antreprenori. Voi continua să insist pe orientarea instituțiilor statului spre suportul oamenilor de afaceri, nu împotriva lor. Voi exercita prerogativele de senator într-un mod care să asigure predictibilitate și calitate a legilor și suport financiar concret pentru cei care crează noi locuri de muncă.

În pandemie s-a văzut că în țările în care politicienii sunt corecți și lucrează pentru oameni, companiile s-au descurcat mult mai bine, fiecare afacere și fiecare familie au primit ajutor.

E vremea să alegem la conducere persoane responsabile și competente, care apără și sprijină oamenii de afaceri cinstiți.

Eu sunt un candidat conectat la realitatea din teren, cunosc problemele județului și alături de colegii din PRO România am identificat numeroase proiecte care să schimbe în bine viețile oamenilor.

Pe 6 Decembrie vă așteptăm din nou la urne și sperăm să ne oferiți în continuare sprijinul dumneavoastră!

Împreună pentru Dolj!

Împreună pentru România!

 

 

La comanda: PARTIDUL PRO ROMANIA – ORGANIZATIA JUDETEANA DOLJ,  realizat de.  sc oltenasul press srl .CMF 11200008