Nicoleta Miulescu, suspendată din funcţia de secretar al primăriei Craiova

Secretarul municipiului Craiova, Nicoleta Miulescu, a fost suspendată din funcţie, prin dispoziţia primarului Lia Olguţa Vasilescu.

Decizia, care data de la începutul acestei luni, a intrat în vigoare ieri, susţin surse administrative, o dată ce Nicoleta Miulescu a luat la cunoştinţă de prevederile dispoziţie de suspendare. Deocamdată, Nicoleta MIulescu încă figurează pe site+ul primăriei Craiova ca secretar. Pentru atribuţiile specifice aceste funcţii a primit însă delegare şeful direcţiei juridice a primăriei, Ovidiu Mischianu.

miulescu pmc Nicoleta Miulescu, suspendată din funcţia de secretar al primăriei Craiova poze

Reprezentanţii primăriei spun că procedura s-a prelungit din cauza faptului că Nicoleta Miulescu a refuzat până ieri să ia la cunoştiinţă de decizia de suspendare, refuzând pe linie comunicările primăriei, fie ele prin poştă sau în persoană.

Procedura a fost însă considerată îndeplinită ieri, când Nicoleta Miulescu a depus la primărie o plângere administrativă prealabilă împotriva deciziei de suspendare din funcţie.

Măsura suspendării din funcţie a Nicoletei Miulescu, secretar al municipiului de 17 ani, vine după aceasta a fost trimisă în judecată, cot la cot cu fostul primar Antonie Solomon şi una din fostele juriste ale primăriei, într-un dosar privind retrocedarea frauduloasă a unui imobil al Spitalului Filantropia, caz instrumentat de DNA. Procesul a demarat în decembrie 2014, când consiliul local municipal Craiova s+a şi declarat parte civilă în cauză, solicitând recuperarea unui prejudiciu de câteva sute de mii de euro.