Nava amiral a flotei lui Genoiu, salvată de-un “papuc” românesc

genoiu mihail unpr jeep baterie curent Nava amiral a flotei lui Genoiu, salvată de un papuc românesc poze

După ce-a înfierat în plenul CLM furtul de carburant la care se dedau şoferii, consilierul UNPR Mihail Genoiu a rămas în pană de curent în faţa primăriei. 

Uneperistul Mihail Genoiu a luat cuvântul în plenul şedinţei de consiliu local atrăgând atenţia asupra risipei şi a furtului de combustibil de la regia locală de transport, dând asigurări colegilor că vorbeşte în cunoştinţă de cauză.

“Trebuie să fim foarte atenţi la acest aspect. Eu vorbesc în cunoştiinţă de cauză, pentru că m-am ocupat până nu de mult de o flotă auto. Am discutat la un moment dat şi cu un specialist în domeniu, care mi-a spus că nu economisesc eu carburant într-o lună cât fură şoferii mei într-o zi. Deci v-aş ruga să fim foarte atenţi la ce se întâmplă în cadrul regiei, unde sunt nişte consumuri imense”, a spus Genoiu.

genoiu jeep papuc curent Nava amiral a flotei lui Genoiu, salvată de un papuc românesc poze

Imediat după terminarea şedinţei, alesul local s-a putut convinge că în Craiova se pierde nu numai carburantul, ci şi curentul electric din automobile, consilierul rămânând în pană în faţa primăriei în BMW-ul X 5 pe care îl deţine. Ironia sorţii face ca Genoiu să fie salvat tocmai de un reprezentant al “flotei auto” despre care vorbea în consiliul local. Un şofer de la firma sa de mezeluri s-a prezentat imediat în faţa primăriei cu Dacia Papuc din dotare şi a resuscitat BMW-ul şefului cu ajutorul unor cabluri de curent.