Năstase și-a prezentat „romul liberal” de pe lista de candidați la CLM a ALDE – VIDEO

IMG 1493 Năstase și a prezentat „romul liberal” de pe lista de candidați la CLM a ALDE   VIDEO poze

Candidatul ALDE la funcția de primar al Craiovei a susținut joi o conferință de presă alături de Dana Varga, fost Consilier de Stat, Vicepresedinte Sector 3 ALDE si Presedinte al Departamentului de Minorități al ALDE Romania.

Dana Varga e în turneu prin regiunile țării pentru a-și prezenta „Strategia Liberală pentru Romi”, proiect lansat în dezbatere publică și prezentat ieri liderilor etniei din Craiova, reuniți la unul dintre sediile de campanie ale candidatului Mircea Năstase, din Valea Roșie.

IMG 14911 Năstase și a prezentat „romul liberal” de pe lista de candidați la CLM a ALDE   VIDEO poze

Șefa Departamentului de Minorități al ALDE Romania a ținut să prezinte în cadrul conferinței un „produs” al unui proiect mai vechi. „Mă bucur că am găsit aici la Craiova, în echipa domnului Mircea Năstase, un produs al proiectului nostru „Romul Liberal”. Este vorba de colegul nostru Ștefan, membru ALDE, care va fi și candidat al partidului la un post de consilier local, fiind pe locul 7 pe lista ALDE Craiova”, a spus Dan Varga, prezentându-l pe Ștefan Bambaloi, fratele mai celebrului Nelson Bambaloi, pedelist cu vechi ștate și ex-consilier pe problemele romilor la Prefectura Dolj.

Candidatul ALDE la primărie spune că lista completă a candidaților pentru CLM va fi făcută publică abia luni, la depunerea oficială a candidaturilor la biroul electoral de circumscripție. „Nu vreau să fac pronosticuri cu privire la rezultatul nostru în alegeri, dar locul 7 noi îl considerăm eligibil. Domnul Bambaloi mi-a fost alături de la început, în toate vizitele pe care le-am făcut în zonele mărginașe, în comunitățile rome, care se confruntă cu foarte multe probleme și unde eu consider că e necesară urgent o schimbare de abordare. Nu este doar candidat la CLM, ci și vicepreședinte al organizației județene”,  spus Năstase.