Muzeul Olteniei: Ziua porţilor deschise pentru pensionari

comunicatus Muzeul Olteniei: Ziua porţilor deschise pentru pensionari poze

Muzeul Olteniei Craiova se înscrie în programul manifestărilor dedicate acestui eveniment organizând Ziua Porţilor Deschise, sâmbătă 1 octombrie 2011 ora 10.30 la Casa Băniei.

Cu fiecare zi suntem cu toţii mai în vârstă, cu o zi mai aproape de veşnicie. Pentru o categorie de semeni ai noştri, vârstnicii, această unitate de măsură a vremelniciei este mai gravă, pentru că este mai grea. Tocmai de aceea, ziua de 1 octombrie a fost declarată de ONU “Ziua internaţională a persoanelor vârstnice”, pentru a ne sensibiliza asupra condiţiei, respectabile şi vulnerabile, a acestor persoane, pentru a ne manifesta solidaritatea cu dânşii, mai ales în aceste vremuri de încercare.
Muzeul Olteniei Craiova se înscrie în programul manifestărilor dedicate acestui eveniment organizând Ziua Porţilor Deschise, sâmbătă 1 octombrie 2011 ora 10.30 la Casa Băniei, Secţia de Etnografie, str Matei Basarab nr 16. De asemenea, cei interesaţi vor putea vizita şi Secţia de Ştiinţele Naturii, str Popa Şapcă nr 8 şi expoziţia temporară a Secţiei Istorie-Arheologie (clădirea nouă) str. Madona Dudu nr 14.
Menţionăm că intrarea va fi gratuită, iar programul de vizitare 9.00 – 19.00.

Vă aşteptăm cu drag!
Manager
Prof. Dr. Mihai Viorel Fifor