Muzeul Olteniei Craiova: vernisajul expoziţiei “DECEMBRIE 2014 – UN SFERT DE SECOL DE LA RĂSTURNAREA REGIMULUI COMUNIST ÎN OLTENIA”

Secţia de Istorie-Arheologie, a Muzeului Olteniei Craiova, organizează vineri, 19 decembrie 2014, ora 11.00, în parteneriat cu Alianţa Asociaţiilor de Revoluţionari din Oltenia, vernisajul expoziţiei “DECEMBRIE 2014 – UN SFERT DE SECOL DE LA RĂSTURNAREA REGIMULUI COMUNIST ÎN OLTENIA“.

Evenimentul cultural, creat de către specialiştii Muzeului Olteniei Craiova, este parte integrantă a programului de manifestări, organizate în municipiul Craiova, la împlinirea a 25 de ani, de la victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

Afis REVOLUTIEfinal Muzeul Olteniei Craiova: vernisajul expoziţiei DECEMBRIE 2014   UN SFERT DE SECOL DE LA RĂSTURNAREA REGIMULUI COMUNIST ÎN OLTENIA poze

Expoziţia cuprinde imagini inedite ale evenimentelor dramatice din decembrie 1989, din municipiile Craiova şi Drobeta Turnu Severin, dar şi documente, obiecte personale ale revoluţionarilor din zona Olteniei.

Finalul manifestării va fi marcat de înmânarea, în semn de recunoştinţă, de diplome si medalii revoluţionarilor şi urmaşilor acestora.