Muzeul Olteniei: Bios Art la Secţia de Ştiinţele Naturii

bios art Muzeul Olteniei: Bios Art la Secţia de Ştiinţele Naturii poze

Joi, 25 aprilie 2013, orele 10.00, la Secţia de Ştiinţele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova, str. Popa Şapcă nr. 8, va avea loc un nou modul la cerere din cadrul programului interactiv de educaţie plastică animalieră “BIOS – ART”.
Puritatea şi inocenţa bucuriei copiilor dă amploare Paştelui. Fie că este vorba de vopsitul ouălor, de planşele de colorat, de poezii, cântece sau jocuri, copiii sunt întotdeauna primii. Vă invităm ca împreună cu cei mici să intraţi în atmosfera de sărbătoare a Paştelui.
De data aceasta prichindeii de la de la Gradiniţa “Traian Demetrescu”, Structura – Iedera, din Craiova în parteneriat cu cei de la Şcoala Gimnazială Specială Sf. Vasile Craiova,sub atenta îndrumare a doamnelor Gavrilă Vergica – profesor în învăţământul preşcolar, Filip Alina – profesor în învăţământul preşcolar şi Şerbănoiu Gheorghiţa – profesor logoped în învăţământul preşcolar, ne vor pregăti mai multe surprize. Chiar dacă copiii de la Şcoala Gimnazială Specială Sf. Vasile, au deficienţe de auz, ne vor da o lecţie de viaţă despre cât de talentaţi pot fi şi cum să ne bucurăm de prezenţa lor.
In cadrul atelierului cei mici, având la indemână plastilina minune, o plastilină ecologică, se vor exprima artistic, modelând, ornând şi colorând ouă ecologice, realizând felicitări din materiale refolosibile şi alte surprize pentru mămicile lor puse la cale de doamnele Alinei Cornelia -prof. în învăţământul preşcolar, Cojocaru Ileana Adriana- prof. în învăţământul preşcolar, Stanciu Savastita-educatoare, Cotora- Popa Cristina-prof. în învăţământul preşcolar în parteneriat cu doamnele de la Şcoala Gimnazială Specială Sf. Vasile Craiova. Obiectele facute de cei mici, vor fi expuse în sala de la parterul secţie.
Activitatea se bucură de sprijinul financiar oferit de Consiliul Judeţean Dolj.