Music Channel: Trupa L.A. – reuniune exclusiv pentru Romanian Music Awards!

virciu la Music Channel: Trupa L.A.   reuniune exclusiv  pentru Romanian Music Awards! poze

Liviu Varciu urca din nou pe scena alaturi de colegii din L.A. Desi avea in plan de mult timp sa scoata un album solo, la propunerea organizatorilor Romanian Music Awards a luat initiativa si i-a contactat pe Ache si pe Adi, fostii colegi de trupa pe care i-a si convins sa revina macar pentru o seara pe scena unde in urma cu 10 ani castigau trofeul  pentru cel mai bun album.

“Abia astept, o sa fie ca acum 10 ani cand eram tineri, celebri si bogati. E ca intalnirea de 10 ani dupa liceu, de care nu am avut parte, asa ca o sa ma bucur de reuniunea asta. Era momentul ca organizatorii evenimentelor mari din Romania sa faca pasul asta si sa ne readuca pe scena. Abia astept, vreau ca publicul sa ne primeasca la fel ca inainte, sa se distreze. O sa fie o nebunie totala.Oricum, acesta e examenul nostru, asa o sa vedem daca locul nostru mai e pe scena in aceeasi formula.” a declarat Liviu Varciu pentru Music Channel.

Dintre trupele “surpriza” anuntate de organizatori se mai numara si 3rei sud Est deja confirmat, si circula zvonuri cum ca N&D este cea de-a treia trupa care  va canta alaturi de cei mai ceruti artisti ai momentului, Smiley, Alex Velea, Andreea Banica, Voltaj, Vunk, CRBL, Guess Who, Connect-R si multi altii.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.