MUSIC CHANNEL: Romanian Music Awards se întoarce la Craiova

 Solomon RMA 008 MUSIC CHANNEL: Romanian Music Awards se întoarce la Craiova poze

Sunt asteptati si in acest an peste 35 de artisti, 50.000 de participanti, 1.500.000 de votanti si milioane de telespectatori. Intrarea publicului va fi libera.

Cel mai asteptat eveniment al anului si-a stabilit déjà coordonatele: 8 iunie 2012, Craiova. In acest an Romaian Music Awards implineste 10 ani de existenta si sarbatoreste in Piata Mihai Viteazul din capitala Olteniei.

Romanian Music Awards a ajuns intr-un moment cheie: cea de-a X-a editie. In toti acesti ani am avut pe scena cele mai mari nume ale industriei muzicale romanesti si internationale, dar anul acesta vom depasi toate barierele, pentru a oferi un eveniment de exceptie, bine pus la punct, care sa se intipareasca in istoria muzicala drept cel mai exclusivist eveniment de gen organizat pana acum in Romania.” a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

Dupa ce in 2008 si 2009 Craiova a gazduit evenimentul,  in 2011 RMA si-a schimbat locatia catre Piata Sfatului din Brasov. Anul acesta insa batalia a fost castigata de craioveni, care vor avea parte de un show exclusivist, cu momente speciale si invitati ale caror hituri au putut fi auzite pe plan mondial dar si unele dintre cele mai iubite trupe romanesti ale anilor ‘90 .

Acest eveniment de exceptie a devenit déjà traditie pentru Craiova, este al treilea an cand se realizeaza la Craiova. Daca nu am avut parte de un “Cerbul de Aur” precum Brasovul, iata ca prin acest festival  ceea ce mi-am propus s-a realizat. Le-am promis tinerilor un spectacol de calitate si m-am tinut de cuvant!” a declarat Antonie Solomon, primarul munincipiului Craiova.

Si in acest an cei mai buni artisti ai momentului vor avea sansa sa castige unul dintre trofeele Romanian Music Awards, prin intermediul votului deschis pe site-ul www.rma.1music.ro, la cel putin una dintre categoriile de votare.

Sunt asteptati si in acest an peste 35 de artisti, 50.000 de participanti, 1.500.000 de votanti si milioane de telespectatori. Intrarea publicului va fi libera.

Romanian Music Awards promite a fi o gala aniversara care va cuprinde momente reprezentative ale muzicii romanesti aparute dupa 1990 si pana in prezent.

Romanian Music Awards este organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.