Music Channel: Record de voturi pentru nominalizaţii Romanian Music Awards 2012

3 Sud Est Music Channel: Record de voturi pentru nominalizaţii Romanian Music Awards 2012 poze

Romanian Music Awards numara in mai putin de doua saptamani de la afisarea nominalizarilor pe site-ul rma.1music.ro mai bine de o jumatate de million de voturi. Nu numai fanii din Romania au votat, ci si cei din tari precum Italia, Mexic, Marea Britanie, Germania, SUA, India, Brazilia, Singapore, Iordania, Australia, Jamaica si lista continua. Se poate spune ca si in acest an, nominalizarile Romanian Music Awards au atins toate punctele georgafice.
Desi in urma cu un an recordul in ceea ce priveste numarul votantilor pe rma.1music.ro parea sa nu poata fi batut, in 2012 nominalizatii au primit in decursul a doua saptamani un numar de voturi egal cu cel obtinut in 3 saptamani cu un an in urma.
Romanian Music Awards a ajuns anul acesta la cea de-a zecea editie, urmand ca pe data de 8 iunie la Craiova sa urce pe scena CRBL si Elena, sotia acestuia pentru a ne prezenta cei mai cunoscuti si artisti din Romania.
Fii tu cel care decide cine este cel mai bun intrand pe rma.1music.ro, unde 14 categorii isi asteapta castigatorul.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al Consiliului Local Municipal.