Mugur de Autostradă: Olguţa a dat avizul de început pentru Craiova – Piteşti – VIDEO

olguta autostrada craiova pitesti.jpg 1 Mugur de Autostradă: Olguţa a dat avizul de început pentru Craiova   Piteşti   VIDEO poze

Primăria Craiova şi-a dat avizul pentru începerea investiţiei în Autostrada Craiova – Piteşti, dând mână liberă CNADNR pe primul tronson, de 700 de metri, aflat pe teritoriul administrativ al Craiovei.

 

Primarul Lia Olguţa Vasilescu a anunţat azi, într-o conferinţă de presă, debutul procedurilor administrative necesare, exprimându-şi speranţa că proiectul cu care a defilat prin Oltenia actualul guvern la ultimele alegeri va începe să fie pus în practică în primăvară.

olguta autostrada craiova pitesti.jpg Mugur de Autostradă: Olguţa a dat avizul de început pentru Craiova   Piteşti   VIDEO poze

“Am avizat pentru CJ Dolj, la cererea CNADNR, investiţia autostrada Craiova – Piteşti, tronsonul aferent municipiului Craiova de 700 de metri, de la Km 0 la KM 1, în vederea actualizării studiului de fezabilitate necesar CNADNR. Asta înseamnă că va merge acest aviz la CJ Dolj, unde vor ajunge şi celelalte avize, de la localităţile prin care va trece Autostrada Craiova – Piteşti, şi, sperăm noi, în primăvara anului următor, să poată începe construcţia. Pentru municipalitate este o veste extraordinară. Asta înseamnă dezvoltarea în primul rând din punct de vedere economic a zonei noastre”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.