Modul Bios-Art, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Secţia de Ştiinţele Naturii a Muzeului Olteniei

 Modul Bios Art, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Secţia de Ştiinţele Naturii a Muzeului Olteniei poze

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, la Secţia de Ştiinţele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova, va avea loc un modul de sărbători din cadrul atelierelor de educaţie animalieră plastică Bios-Art.

Vechi datini româneşti te ajută în fiecare an să simţi şi să trăieşti atmosfera plină de căldură şi veselie a Sărbătorilor de iarnă. Nu ştim întotdeauna cu exactitate care este semnificaţia sau originea lor şi, uneori, ne gândim că, la urma urmei, nu este aşa de important. Mai degrabă este important să trăieşti bucuria acestor sărbători, a tradiţiilor, pe care le poţi gusta din plin şi le simţi mai aproape de suflet…

Tocmai de aceea, prichindeii de la de la Grădiniţa „Traian Demetrescu”, Structura – Iedera, din Craiova, sub atenta îndrumare a d-nei profesor în învăţământul preşcolar Alinei Cornelia, vor prezenta un program pregătit special pentru sărbătorile de iarnă, un program de versuri şi cântece, colinde, tradiţii populare (capra) şi se vor bucura, cei drept, puţin mai devreme, şi de prezenţa lui Moş Crăciun.

Derularea programului în cadrul Muzeului Olteniei Craiova este posibilă datorită susţinerii financiare a Consiliul Judeţean Dolj.

Colectivul „Bios Art” urează tuturor colaboratorilor „SǍRBǍTORI FERICITE”!