Moda lumii de apoi la Romexpo

Copy of lambofunebra Moda lumii de apoi la Romexpo poze
Când e sezon mort la congrese şi convenţii se descurcă şi ei cum pot. Cele mai “ţepene” oferte pentru ultimul drum la Romexpo. Un comunicat al Romexpo, remis prin intermediul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Dolj, cu o ofertă de neratat la vremuri de criză: ultimul răcnet în materie de obiecte funerare, de savurat pe îndelete la Romexpo.

“În perioada 19-22 mai 2011, Romexpo organizează cea de-a III-a ediţie a EXPOFUNERARE – Târg de Obiecte Funerare – singurul eveniment dedicat pieţei de pompefunebre din România.
La această manifestare sunt prezenţi producători, importatori şi distribuitori de articolefunerare, prestatori de servicii funerare şi complementare. Printre noutăţile din domeniuprezente anul acesta la EXPO FUNERARE notăm dricul electric şi sicriele ecologice cucapace frigorifice.
Un eveniment aparte îl constituie conferinţa susţinută de Administraţia Cimitirelorşi Crematoriilor Umane din Bucureşti, instituţie ce are în subordine 15 cimitire şi 2crematorii din Municipiul Bucureşti. Conferinţa va avea ca principal scop evidenţiereabeneficiilor includerii cimitirului Bellu în Asociaţia Cimitirelor Semnificative din Europaşi în Ruta Europeană a Cimitirelor Semnificative. Ruta Europeana a CimitirelorSemnificative reprezintă o rută culturală care generează anual la nivelul UniuniiEuropene cca 5 milioane de vizitatori. Conferinţa va avea loc în data de 19.05.2011între orele 11.00 şi 12.00 la Centrul de Presă din cadrul ROMEXPO unde vor fi prezenţireprezentanţi ai Primăriei Municipiului Bucureşti, Consiliului General, precum şi invitaţidin mass-media.
Joi 19 mai 2011, între orele 12.00 şi 13.00 la Centrul de Presa din va fi lansat primulnumăr al revistei de specialitate “Magazin Funerar”- revistă dedicată magazinelor de pompe funebre din România.
Program de vizitare:
Joi 19 mai – Sâmbătă 21 mai, orele 10.00-18.00
Duminică 22 mai, orele 10.00-14.00
Tariful biletului de intrare: 5 RON”