Mircea Geoană lui Marian Becheanu: Ceea ce ai făcut tu este un gest nemaipomenit

Segarcea 3 Mircea Geoană lui Marian Becheanu: Ceea ce ai făcut tu este un gest nemaipomenit poze

Aflând despre curajul lui Marian Becheanu care a salvat viața unui copil de 3 ani, Mircea Geoană, senator de Segarcea, l-a vizitat pe Marian, în ajunul zilei în care împlinește 15 ani, și i-a oferit cadou un laptop şi câteva volume de Jules Verne. Mai mult, adolescentul împreună cu familia și colegii de clasă au fost invitați de senator să viziteze Palatul Parlamentului și Inspectoratul pentru situații de urgență București.

Segarcea 2 Mircea Geoană lui Marian Becheanu: Ceea ce ai făcut tu este un gest nemaipomenit poze
„Ceea ce ai făcut tu este un gest nemaipomenit. Eşti o fire curajoasă, este clar acest lucru, iar pentru acest lucru meriţi toate felicitările noastre. Curajul pe care îl ai este un dar de la Dumnezeu şi cu siguranţă, dacă îţi vei alege să lucrezi ca pompier, o să ai mult succes. Pentru că este ziu ta, chiar de Florii, pentru că ai făcut o reclamă frumoasă oraşului tău şi mai mult, pentru că ai salvat o viaţă, îţi facem şi noi un mic cadou. Am aflat că îţi doreai un laptop, aşa că îl ai acum. Ai aici şi câteva cărţi pentru lectură, pentru a te delecta. Sper ca volumele lui Jules Verne să îşi deschidă mintea şi sufletul. După Sărbătorile Pascale te aştept la Bucureşti, împreună cu familia şi colegii tăi de clasă, pentru că meriţi să fii felicitat de toţi colegii mei din Parlament. Multă baftă în continuare şi felicitări pentru gestul făcut”, i-a spus Mircea Geoană lui Cristian.

Segarcea 1 Mircea Geoană lui Marian Becheanu: Ceea ce ai făcut tu este un gest nemaipomenit poze
Mai mult, Primăria Segarcea îi va construi o casă, primarul Nicolae Popa dând asigurări că imobilul va fi gata în doi ani de zile.