Mihai Voicu: Este evident că USL este cea mai puternică forţă din România

voicu poiana mare Mihai Voicu: Este evident că USL este cea mai puternică forţă din România poze

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Mihai Voicu, candidatul USL pe colegiul 7,  însoţit de stafful de campanie, s-a deplasat joi, 29 noiembrie, în comuna Poiana Mare şi în  Tunarii Vechi pentru a sta de vorbă cu cetăţenii. Acesta a fost însoţit de sute de simpatizaţi, printre care s-au numărat şi vicepreşedintele CJ Dolj, Laurenţiu Ivanovici şi primarul comunei Poiana Mare, Nicu Vintilă. Localnicii nu au pierdut ocazia de a-i spune păsurile deputatului care le-a promis ajutor, ca de fiecare dată, din calitatea sa de reprezentant în Parlamentul României.

„Cel mai important lucru e să asigurăm prosperitatea comunităţilor din colegiul în care voi candida. Cred că atât realizările din ultimii ani, chiar şi din anii de opoziţie, cât şi perspectivele pentru viitor arată că aceste lucruri ne-au preocupat pe noi, pe liberali, şi pe mine în particular, să aducem localităţile la standarde de viaţă cât mai ridicate. Faptul că şcolile sunt renovate, căminele culturale sunt noi, faptul că drumurile importante dintre localităţi arată altfel, sunt asfaltate, toate aceste elemente spun multe şi sunt şanse bune să facem lucruri noi. În guvernul care va fi instalat după 9 decembrie, avem în vedere câteva lucruri de care vor beneficia toţi cetăţenii: creşterea subvenţiilor în agricultură, reducerea impozitelor pentru societăţile comerciale, ajustarea şi revenirea pensiilor la nivelul de dinainte de 2008. De toate aceste măsuri beneficiază toţi cetăţenii”, a declarat Mihai Voicu.

Prezent printre simpatizaţii lui Mihai Voicu, Nicu Vintilă nu a pierdut ocazia să îi mulţumească acestuia pentru sprijinul pe care i l-a acordat în dezvoltarea comunei. „Mulţumesc foarte mult lui Mihai Voicu, care ne-a sprijinit în tot ce am făcut în localitate. Amintesc printre meritele deputatului Mihai Voicu şi proiectul apă-canal pe care urmează să-l demarăm. Mihai Voicu este un om pe care ne putem baza şi pe care îl vom susţine cu toată încrederea”, a precizat primarul comunei Poiana Mare, Marin Vintilă.

Candidatul USL pe colegiul 7, Mihai Voicu a adăugat că „împreună cu primarul Nicu Vintilă, formăm o echipă puternică şi suntem extrem de hotărâţi să ducem la bun sfârşit proiectele începute, fie că este vorba de canalizare, fie că este vorba de asfaltarea sau pietruirea drumurilor. Mesajul pe care îl am pentru locuitorii comunei Poiana Mare este că pentru finalizarea cu succes a acestor proiecte este foarte important ca primarul, Consiliul Judeţean, parlamentarii şi Guvernul să fie din partea Uniunii Social Liberale. Este absolut evident faptul că USL este cea mai puternică forţă din România, va câştiga alegerile parlamentare şi reprezentarea acestui colegiu trebuie să fie tot din partea USL, pentru a reuşi să ducem mai departe proiectele, să atragem fonduri noi şi să facem lucruri bune”, a concluzionat Voicu.