Mihai Fifor: Promisiunile pe care le facem se ȋmplinesc

prioteasa fifor iovan olguta Mihai Fifor: Promisiunile pe care le facem se ȋmplinesc poze

Mihai Fifor, secretar de stat ȋn Ministerul Administraţiei şi Internelor, candidat USL pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova, a participat marţi la inaugurarea Centrului Medical din cartierul Catargiu. Alături de Mihai Fifor au fost prezenţi: deputatul USL, Ionuţ Stroe, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, precum şi primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Cu acest prilej, Mihai Fifor a declarat: „La 2 ani de la renovarea Dispensarului din Catargiu, centru medical ȋn care-şi desfăşoară activitatea 8 medici, un teren de alături se pregătea să găzduiască un edificiu modern, o clinică medicală de ȋnaltă tinută. Deşi mulţi dintre cei care au auzit planurile de viitor ale Consiliului Judeţean Dolj ȋn privinţa construirii acestei clinici medicale s-au arătat sceptici, asistam astăzi la inaugurarea edificiului, demonstrând ȋncă o dată – dacă mai era nevoie- că promisiunile pe care le facem se ȋmplinesc fără exceptie. Atunci când se leagă un parteneriat atât de fericit ȋntre cele două instituţii, Consiliul Judetean Dolj şi Primăria Craiova, arătam că ȋntr-adevăr ne pasă de soarta oamenilor şi că reuşim să traducem ȋn realitate proiecte valoroase pentru craioveni.

 

Dealtfel, trebuie să ştiţi că totul se ȋncadrează ȋntr-un plan minuţios alcătuit, un proiect privind reabilitarea ȋntregului sistem sanitar PENTRU OAMENII CRAIOVEI. Când spun acest lucru nu pot să nu mă gândesc la elicopterul Smurd pe care ȋntr-un timp foarte scurt judeţul ȋl va avea la dispoziţie, reabilitarea de la Spitalul Judeţean, Spitalul Municipal, Spitalul Regional, tot atatea investiţii importante ȋn sectorul sanitar pe care atât judeţul cât şi municipalitatea se pregătesc să le facă. În ceea ce mă priveşte nu pot decât să vă spun ca ȋmi voi continua eforturile pe linia  cointeresării Ministerului Sănătăţii pentru o implicare cât mai activă  ȋn acest domeniu. Asta pentru că trebuie să recunoaştem că ȋn lipsa unui sprijin concret de la Guvern municipalitatea s-ar găsi ȋntr-o situatie dificila, impovărătoare pentru bugetul local. Eu zic că inaugurarea acestei clinici  este un dar pe care-l oferim craiovenilor, locuitorilor din Catargiu ȋn special. Sunt aici să vă asigur că investitiile nu se vor opri aici, ele vor continua ȋn zonă, iar Catargiul va deveni un cartier frumos şi modern, demn de un oraş european.”

Biroul de Presă al candidatului USL, în Colegiul 2 Senat – Craiova,

Mihai Fifor