Mihai Fifor își ia jucăriile și pleacă la PSD Arad? Divorț politic pe facebook, în PSD

fifor Mihai Fifor își ia jucăriile și pleacă la PSD Arad? Divorț politic pe facebook, în PSD poze

După ce a ratat de puțin postul de vicepreședinte național al PSD, senatorul de Dolj Mihai Fifor dă un mesaj ciudat, prin care lasă să se întrevadă un divorț de PSD Dolj, organizația care, potrivit unui comunicat dinaintea congresului, l-a recomandat pentru funcția din conducerea centrală.

Într-o postare pe facebook, MIhai Fifor mulțumeșt celor care l-au susținut la congresul de astăzi, cu mențiuni speciale pentru organizația PSD Arad și pentru grupul senatorial al PSD, al cărui lider a și devenit de curând. Din lista de mulțumiri lipsește însă tocmai organizația de Dolj, al cărui senator este deocamdată Fifor, acesta dând de înțeles că nu s-a simțit suficient susținut de pesediștii doljeni și că e tentat să se mute mai la Vest, mai precis la PSD Arad, organizație care, „s-a bătut” pentru el.

psd 12 Mihai Fifor își ia jucăriile și pleacă la PSD Arad? Divorț politic pe facebook, în PSD poze

„2222 de voturi obtinute in competitia pentru functia de vicepresedinte la nivel national. Din pacate, doar locul 11…Un castig urias insa pentru mine. 2222 de prieteni si colegi care mi-au acordat incredere. Multumesc din suflet PSD Arad, organizatia care m-a primit in mijlocul ei si care s-a batut pentru mine. In egala masura multumesc colegilor senatori care au crezut in sansa mea si au tras, ca intotdeauna pentru mine. Mergem mai departe. Respect tuturor!”, a postat senatorul de Dolj pe facebook, la puțin timp după anunțarea rezultatulelor votului din congresul PSD.