Mihai Fifor, despre “lupta” cu Dan Cherciu: La final câştigător să fie cetăţeanul

fifor national arena Mihai Fifor, despre lupta cu Dan Cherciu: La final câştigător să fie cetăţeanul poze

Pesedistul Mihai Fifor, candidatul USL la colegiul 2 Senat – Craiova, se va confrunta la alegerile parlamentare din 9 decembrie cu Dan Cherciu, candidatul ARD. În prezent secretar de stat în MAI, Fifor a declarat că cei mai câştigaţi din lupta politică care urmează vor ieşi craiovenii.

“Aştept cu mare nerăbdare şi campania şi ziua de 9 decembrie. Nu neapărat confruntarea cu unul sau cu altul dintre candidaţi, pentru că asta contează cel mai puţin până la urmă, pe mine mă interesează ca din aceasta competiţie câştigat să fie cetăţeanul. Până la urmă este o luptă în care trebuie să arătăm alegătorilor că putem fi constructivi, că poate exista confruntare electorală civilizată că putem discuta pe proiecte şi pe strategii menite să devină politici publice ulterior”, a menţionat Mihai Fifor.

Întrebat dacă se teme de confruntarea cu Dan Cherciu, Fifor a declarat:  “mă tem de un singur lucru şi acesta este să nu dezamăgesc vreodată pe cei care îmi acordă atenţia. Îi doresc succes, aşa cum doresc fiecăruia dintre candidaţi. Îmi doresc ca la final câştigător să fie cetăţeanul şi oraşul Craiova, pentru care cred că intrăm în loterie fiecare dintre noi”.