Mihai Fifor, cu Olguţa în Romaneşti: Ţinta mea este bunăstarea craiovenilor!

fifor dolguta romanesti Mihai Fifor, cu Olguţa în Romaneşti: Ţinta mea este bunăstarea craiovenilor! poze

Mihai Fifor, candidatul USL pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova, a avut mai multe ȋntâlniri cu oamenii din cartierul craiovean Romaneşti. Alături de Mihai Fifor au fost prezenţi deputaţii USL Florentin Gust şi Ionuţ Stroe, ȋnsoţiţi de edilul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.
Craiovenii din cartierul Romaneşti, i-au prezentat lui Mihai Fifor, problemele cu care se confruntă: asfaltarea cât mai grabnică a străzilor şi nu ȋn ultimul rând necesitatea edificării unui sistem modern de canalizare. În acest sens, Mihai Fifor alături de Lia Olguţa Vasilescu le-au adus craiovenilor veste cea mare – ȋn circa două săptămâni urmând să ȋnceapă ucrările la reţeaua de canalizare a cartierului.

fifor dolguta romanesti 1 Mihai Fifor, cu Olguţa în Romaneşti: Ţinta mea este bunăstarea craiovenilor! poze
“Întâlnirile pe care le-am avut cu oamenii din Romaneşti ne-au pus ȋn faţa evidenţei. Până acum, cererilor de implicare, de rezolvare a – deloc puţinelor – probleme sociale li s-a răspuns cu indiferenţă şi nepăsare. Cei care au predicat “idei salvatoare” ȋn anii anteriori s-au dovedit incapabili să vadă mai departe de propriile interese, de propriile privilegii. Trebuie să vă spun ca eu mi-am făcut o datorie de onoare din activitatea pe care am desfăsurat-o până la ora actuală ȋn serviciul craiovenilor şi pe care o voi derula ȋn continuare din cel mai ȋnalt for legislativ al ţării, ȋn Parlamentul României. Tinta mea este bunăstarea craiovenilor, iar pentru această luptă, nici un sacrificiu nu poate fi prea mare. Începerea campaniei pentru reţeaua de canalizare ȋn această zonă, proiect pentru care a girat primarul Craiovei, Lia Olguţei Vasilescu, ne dovedeşte ca ȋnaintăm cu paşi mari ȋn direcţia cea bună. Cu optimism, dar şi cu multe argumente şi proiecte, oamenii Craiovei vor trăi mai bine”, a declarat Mihai Fifor, candidat pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova.

fifor dolguta romanesti 2 Mihai Fifor, cu Olguţa în Romaneşti: Ţinta mea este bunăstarea craiovenilor! poze

Evenimentul s-a desfăşurat sâmbătă, cu ȋncepere de la orele 13.00, alături de Mihai Fifor fiind sute de susţinători.

Biroul de Presă al candidatului USL, în Colegiul 2 Senat – Craiova,
Mihai Fifor