Mihai Fifor alături de Victor Ponta la lansarea candidaţilor USL Gorj

ponta fifor Mihai Fifor alături de Victor Ponta la lansarea candidaţilor USL Gorj poze

Mihai Fifor, candidat pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova, a participat vineri, 9 noiembrie, la Târgu-Jiu, la lansarea candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare.

Alături de Mihai Fifor şi Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, la Târgu-Jiu au fost prezenţi liderii USL: preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedintele PNL, Crin Antonescu, preşedintele PC, Daniel Constantin, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea precum şi Radu Stroe.

fifor dragnea Mihai Fifor alături de Victor Ponta la lansarea candidaţilor USL Gorj poze
Cu acest prilej, Mihai Fifor a opinat:„Lansarea candidaţilor USL Gorj s-a bucurat de un real succes, toţi candidaţii prezenţi la startul campaniei au prezentat soluţii ferme, clare pentru O Românie Puternică. Lansarea candidaturii domnului Victor Ponta „la el acasă”, ȋn Gorj, mi-a prilejuit o discuţie personală cu preşedintele PSD, acesta asigurându-mă de tot sprijinul lui precum şi susţinerea necondiţionată pe care mi le arată ȋn bătălia mea pentru oamenii Craiovei. Cu o echipă omogenă, sudată şi motivată de dorinţa de a repara şi de a pune România pe baze solide, nici un sacrificiu nu poate fi prea mare!”

fifor stroe1 Mihai Fifor alături de Victor Ponta la lansarea candidaţilor USL Gorj poze
Evenimentul a avut loc la Târgu Jiu, cu ȋncepere de la orele 18.00, la lansarea candidaţilor USL participând peste 1000 de persoane.
Biroul de Presă al candidatului USL, în Colegiul 2 Senat – Craiova,
Mihai Fifor