Mihai Fifor alături de Lia Olguţa Vasilescu pentru o Craiovă puternică

fifor olguta filarmonica Mihai Fifor alături de Lia Olguţa Vasilescu pentru o Craiovă puternică poze

Mihai Fifor, candidat USL pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova, a participat sâmbătă, la Craiova, la o întâlnire cu candidaţii USL Craiova pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Alături de Mihai Fifor,candidat USL pentru un mandat de senator în Colegiul 2 din Craiova, în sală s-a aflat şi edilul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.
Cu această ocazie, MihaiFifor a declarat:„Ma bucur să spun că prin mijlocirea doamnei primar am reuşit sa punem bazele unei colaborări solide, sănatoase, dovedind că, acţionând unitar, suntem o forţă. După ce am repurtat două victorii importante, câştigarea Primăriei Municipiului Craiova şi asigurarea majorităţii în Consiliul Local, bătălia trebuie să continue. Pe 9 decembrie ne luptăm să scoatem răul afara din Craiova şi, în acest sens, îmi pun toată încrederea şi speranţa în acest obiectiv, în campania în care am păşit cu dreptul şi din care vom ieşi triumfători. Oferiţi-ne încrederea dumneavoastră pentru a ajunge în Parlament şi atunci vom veni neîntârziat ca o forţă în spatele primarului tocmai pentru a aduce Craiova în locul pe care-l merită cu prisosinţă.”
Evenimentul a avut loc în sala de concerte a Filarmonicii Oltenia, la întâlnirea cu candidaţii USL Craiova, participănd câteva sute de persoane.

Biroul de Presă al candidatului USL, în Colegiul 2 Senat – Craiova,
Mihai Fifor