Mihai Fifor, ȋntâlniri cu locuitorii din cartierul Bariera Vâlcii: Ţinta mea PENTRU OAMENII CRAIOVEI este bunăstarea!

fifor olguta mateescu Mihai Fifor, ȋntâlniri cu locuitorii din cartierul Bariera Vâlcii: Ţinta mea PENTRU OAMENII CRAIOVEI este bunăstarea!  poze
Mihai Fifor, candidatul USL pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova, a avut mai multe ȋntâlniri cu oamenii din cartierul craiovean Bariera Vâlcii. Alături de Mihai Fifor, a fost prezentă Lia Olguţa Vasilescu, edilul Craiovei.
Alegătorii din cartierul Bariera Vâlcii i-au prezentat lui Mihai Fifor, problemele cu care se confruntă: grave probleme ȋn ceea ce priveşte igiena zonei, necesitatea amplasării unui hidrant, lipsa locurilor de muncă, dar şi dorinţa apăsată de a fi reprezentaţi onest şi productiv ȋn Parlamentul României.

fifor olguta mateescu 1 Mihai Fifor, ȋntâlniri cu locuitorii din cartierul Bariera Vâlcii: Ţinta mea PENTRU OAMENII CRAIOVEI este bunăstarea!  poze
“Este a doua rundă de discuţii şi ȋntâlniri pe care le am cu oamenii de aici, din cartierul Bariera Vâlcii. Aceşti craioveni sunt urmăriţi de mai mulţi ani de nereuşite. Această capitol se ȋncheie acum. Eu privesc problemele craiovenilor prin ochii cetăţeanului aflat ȋn serviciul celor mulţi, prin ochii omului interesat de ameliorarea cât mai grabnică a condiţiilor de viaţă. Programele şi proiectele pe care le voi iniţia nu reprezintă sloganuri electorale, sau promisiuni de viitor. Ele sunt măsuri concrete pe care le voi iniţia ȋn vederea vitalizării economice a Craiovei. Alături de primarul Craiovei, doamna Lia Olguţa Vasilescu, sunt ȋncredinţat că voi reuşi să le construiesc craiovenilor un viitor mai bun, unul stabil, un orizont de aşteptare palpabil şi realizabil. Ţinta mea, obiectivul meu primordial PENTRU OAMENII CRAIOVEI este bunăstarea, speranţa ȋntr-un viitor decent”, a declarat Mihai Fifor, candidat pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova.
Biroul de Presă al candidatului USL, în Colegiul 2 Senat – Craiova,
Mihai Fifor