Mihai Fifor, ȋntâlnire cu pensionarii: Voi depune toate eforturile necesare PENTRU OAMENII CRAIOVEI!

fifor pensionari 11 Mihai Fifor, ȋntâlnire cu pensionarii: Voi depune toate eforturile necesare PENTRU OAMENII CRAIOVEI! poze

Mihai Fifor, candidatul USL pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova, a avut miercuri o ȋntâlnire cu membrii Asociaţiei Pensionarilor Civili “Mihai Viteazul” din Craiova.
Pensionarii craioveni i-au transmis lui Mihai Fifor principalele cerinţe, principalele revendicări pe care le vor ȋmplinite, cele mai serioase dintre ele fiind: eliminarea contribuţiei de 5,5% din pensie pentru CAS indiferent de nivelul pensiei, reducerea TVA pentru alimentele de bază cu 15%, scutirea de plată a abonamentului TV şi radio şi nu ȋn ultimul rând dorinţa apăsată de a-şi muta sediul ȋntr-o clădire nouă, modernă.

fifor pensionari1 Mihai Fifor, ȋntâlnire cu pensionarii: Voi depune toate eforturile necesare PENTRU OAMENII CRAIOVEI! poze
“O a doua ȋntâlnire ȋn decurs de numai o săptămână este de un real folos pentru mine. Problemele pe care mi le-aţi expus trebuie să treacă de la nivelul de revendicări –legitime dealtfel- la cel de proiecte legislative fezabile, care să fie rezolvate ȋntr-un timp cât mai scurt. Cereri precum: eliminarea contribuţiei de 5,5% din pensie pentru CAS indiferent de nivelul pensei, reducerea TVA-ului pentru alimentele de bază cu 15%, acordarea facilităţilor de călătorie gratuită ȋn procent de 100% pe mijloacele de transport auto, feroviar şi naval, ȋnfiinţarea magazinelor sociale de tip economat de către primari şi Consiliile Locale destinate persoanelor vârstnice, sunt tot atâtea măsuri cu caracter social pentru care mă voi bate. Voi face tot ce-mi stă ȋn putinţă ȋn vederea soluţionării cu celeritate a acestor cereri. Voi depunde toate eforturile necesare PENTRU OAMENII CRAIOVEI!”, a declarat Mihai Fifor, candidat pentru un mandat de senaor ȋn Colegiul 2 din Craiova.
Biroul de Presă al candidatului USL, în Colegiul 2 Senat – Craiova,
Mihai Fifor