Mihai Fifor, ȋntâlnire cu pensionarii din Craiova: Părinţii şi bunicii noştri merită o soartă mai bună

fifor pensionari Mihai Fifor, ȋntâlnire cu pensionarii din Craiova: Părinţii şi bunicii noştri merită o soartă mai bună poze

Mihai Fifor, candidatul USL pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova, a avut marţi o ȋntâlnire cu membrii Asociaţiei Pensionarilor Civili “Mihai Viteazul” din Craiova.
Pensionarii craioveni – segment social extrem de numeros, ignorat ȋn anii precedenţi – i-au prezentat lui Mihai Fifor, principalele probleme, unele dintre ele extrem de sensibile precum: inexistenţa unui spaţiu pentru cei peste 70.000 de pensionari craioveni, teama de a fi deposedaţi de pensii ȋn perioada imediat următoare precum şi dorinţa apăsată de a păstra legătura, conexiunile cu autorităţile locale.

fifor pensionari 1 Mihai Fifor, ȋntâlnire cu pensionarii din Craiova: Părinţii şi bunicii noştri merită o soartă mai bună poze
“Ma bucur ca sunt prezent astăzi ȋn mijlocul dumneavoastră. Problemele pe care le-aţi ridicat, sunt tot atâtea chestiuni spre care-mi voi orienta eforturile ȋn perioada imediat următoare, chestiuni ȋn care voi investi mult timp şi entuziasm. Comunitatea de pensionari din Craiova, ca una ce grupează un număr de aproximativ 70000 de craioveni, merită o soartă mai bună. Parinţii noştri, bunicii noştri, cu toţii merită respectul şi tratamentul cuvenite. Problemele pe care le-aţi ridicat nu-mi sunt străine şi sunt prezent astăzi aici, să vă spun ca ele-şi vor găsi o rezolvare favorabilă, una ȋn beneficiul dumneavoastră, al craiovenilor. În acest sens, mi-am dorit să vă întâlnesc astăzi pentru a vă asigura că nu folosesc cuvinte mari; ȋntre discursul meu politic şi căile de acţiune există un acord perfect”, a declarat Mihai Fifor, candidat pentru un mandat de senaor ȋn Colegiul 2 din Craiova.

Biroul de Presă al candidatului USL, în Colegiul 2 Senat – Craiova,
Mihai Fifor