Mihai Fifor, ȋntâlnire cu membrii “Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare ȋn Rezervă şi ȋn Retragere: Vă propun să ne mai unim forţele o dată pentru o ultimă bătălie!

fifor militari Mihai Fifor, ȋntâlnire cu membrii “Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare ȋn Rezervă şi ȋn Retragere: Vă propun să ne mai unim forţele o dată pentru o ultimă bătălie! poze

Mihai Fifor, secretar de stat ȋn Ministerul Administraţiei şi Internelor, candidat USL pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova, a participat, marţi seară, la o ȋntâlnire cu membrii “Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare ȋn Rezervă şi ȋn Retragere”, de la care a aflat doleanțele acestora, dar şi imensul capital de simpatie şi ȋncredere pe care-l au faţă de alternativa reprezentată de USL.

fifor militari 1 Mihai Fifor, ȋntâlnire cu membrii “Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare ȋn Rezervă şi ȋn Retragere: Vă propun să ne mai unim forţele o dată pentru o ultimă bătălie! poze
Cu această ocazie, Mihai Fifor a declarat: “Imi face o deosebită plăcere să vă revăd ȋn această seară. Ne-am mai văzut, am dus multe bătălii ȋmpreună şi eu zic că ori de cate ori am ieşit la luptă ȋn formula asta am avut şi rezultate pe care oamenii le-au vazut şi le-au simţit. Organizarea extraordinară pe care o aveţi, forţa pe care o reprezentaţi, dar mai ales idealurile care vă mână ȋn acţiunile dumneavoastră, alăturate tipului nostru de organizare – care nu este tocmai cazonă -, au arătat că formula aceasta funcţionează şi că ea conduce întotdeauna la atingerea obiectivelor. În postura de candidat, vin acum ȋn faţa dumneavoastră, ȋn prag de alegeri, să vă propun să ne mai unim forţele o dată pentru o ultima bătălie din războiul ȋn care ne-am angajat la ȋnceputul anului şi din care vom ieşi triumfători. Discutăm despre o bătălie ȋn care vrem să ducem schimbarea până la capăt şi să reuşim să-i trimitem acasă, undeva ȋn negura istoriei, pe toţi cei care-şi bat joc de această ţară şi de fiecare cetăţean al său. Vă spun asta pentru că faptul că ţara noastră nu mai este de foarte multă vreme un stat de drept, afară de faptul că ȋn acest moment nu mai există separarea puterilor ȋn stat si că România este o ţară care a fost ȋmpinsă spre dictatură de Traian Băsescu, consider că ceea ce ne-a durut cel mai mult pe noi toti, pe fiecare in parte, este umilinţa la care ne-au supus aceşti oameni, care au indraznit să calce în picioare demnitatea şi onoarea fiecăruia dintre noi, iar ȋn ceea ce vă priveşte pe dumneavoastră ca militari, au reuşit să calce în picioare haina militară. Noi care nu suntem militari, dar care suntem parte a unui alt tip de armată, nu putem decât să fim solidari cu dumneavoastră şi să credem in aceleaşi idealuri pe care le promovaţi. Ziua de 9 decembrie este o zi decisivă. Este momentul in care USL are şansa să vină şi să formeze o majoritate parlamentară care să genereze un guvern stabil pentru că numai un guvern puternic are capacitatea de a pune ȋn aplicare măsuri serioase de dezvoltare, proiecte concrete pe termen mediu şi lung. De aceea vă rog să mergem ȋmpreună pe 9 decembrie să votăm USL pentru că eu zic că este singura noastră şansă. Ziua de 10 decembrie poate fi un nou ȋnceput. Un ȋnceput ȋn măsură să redea demnitatea acestei ţări, să reaşeze ţara ȋn tiparele sale de stat european. Să reȋntronam preceptul de separare a puterilor ȋn stat şi nu ȋn ultimul rând să le redăm românilor speranţa pentru că de acest lucru au nevoie ȋn momentele de faţă, de un orizont de asteptare sigur şi palpabil. Eu cred că oamenii s-au convins că, ȋn cele câteva luni care s-au scurs din clipa preluării guvernării, am rezolvat multe chestiuni, o bună parte din ce am promis, făcând ȋn felul acesta dovada bunei credinţe, demonstrând că şi după 10 decembrie vom putea face cu noul guvern ceea ce am promis.

Alături de Mihai Fifor, a fost prezent deputatul Ionuţ Stroe, dar şi candidatul USL pentru un mandat de senator, Cristiana Anghel.