Mihai Fifor, ȋntâlnire cu locuitorii din Cartierul Craioviţa Nouă: Am promis şi ne-am ţinut de cuvânt!

fifor craiovita 1 Mihai Fifor, ȋntâlnire cu locuitorii din Cartierul Craioviţa Nouă: Am promis şi ne am ţinut de cuvânt! poze

Mihai Fifor, secretar de stat ȋn Ministerul Administraţiei şi Internelor, candidat USL pentru un mandat de senator ȋn Colegiul 2 din Craiova, a participat, miercuri seară, la o ȋntâlnire cu peste 150 de locuitori ai cartierului Craioviţa Nouă, de la care a aflat problemele cu care se confruntă craiovenii din această zonă.
Suntem ȋn plină campanie electorală şi, aşa cum este şi firesc, nu puteam să lipsim din acest cartier, unul dintre cele mai importante ale Craiovei, o zonă cu multe probleme. Am venit aici pentru că am vrut să ne vedeţi, să ne cunoasteţi. În faţa dumneavoastră stau doi oameni tineri, care vor şi pot să schimbe lucrurile care nu au mers bine ȋn şi pentru acest oras. Suntem o echipă puternică, ȋntrucât ȋn spatele nostru se află primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, oameni pe care i-am chemat alături de noi tocmai din dorinţa de a rezolva problemele cu care se confruntă oamenii Craiovei. Este un oraş, viitoare capitală regională, care, din păcate, mai are multe lucruri de rezolvat pentru ca fiecare dintre noi să traiasca ȋn condiţii decente. Suntem oameni despre care nu se pot spune lucruri rele. Suntem oameni care nu pot fi acuzaţi de implicare în afaceri dubioase sau fapte de corupţie. Am demonstrat ȋn cele câteva luni care s-au scurs din momentul ȋn care am preluat guvernarea că putem face ceva. Am promis şi ne-am ţinut de cuvânt. Am promis că le ȋnapoiem bugetarilor salariile și am realizat-o. Ne-am propus să le asigurăm mamelor o sporire a indemnizaţiei cu 10% și am realizat-o. Am promis că le vom restitui persoanelor cu dizabilităţi banii, am dus la bun sfârșit şi acest angajament. Am redeschis spitale pe care Boc le vroia lichidate. Iar punctual vorbind, ȋn Craiova, am dovedit că alături de doamna Lia Olguta Vasilescu am reușit să le arătăm craiovenilor că se poate şi altfel. Chiar aici în cartierul dumneavoastră, în Craioviţa Nouă, se află blocul experimental unde aţi putut constata ce ȋnseamnă o anvelopare facută ca la carte, unde aţi putut observa ce avantaje aduce contorizarea individuală. Privitor la contorizarea individuală, trebuie să ştiţi că această chestiune mă preocupă ȋn cel mai ȋnalt grad. Anveloparea blocurilor lipsită de contorizarea individuală reprezintă un proiect nefinalizat, neterminat. Această masură vine in sprijinul cetăţeanului, asta pentru a-l ajuta să platească exact ceea ce consumă. Împreună cu doamna primar am căutat toată vara soluţii pentru a reduce simţitor costurile legate de intreţinere. Am ȋnregistrat o victorie ȋn acest sens, am obţinut o reducere cu 10% a preţului la gigacalorie PENTRU OAMENII CRAIOVEI! Vă spun cu toată deschiderea şi cu toată prietenia că nu am venit ȋn această seară aici pentru a vă cere voturi, am venit să ne cunoaştem, să intraţi ȋn dialog cu noi, asta pentru că noi aşa ȋnţelegem să comunicăm cu oamenii Craiovei. Pentru că suntem locuitori ai Craiovei şi pentru că toţi ne dorim o Craiovă frumoasă şi puternică, vom reuşi să aducem o viaţa mai bună, o rază de speranţă şi de ȋncredere ȋn casa fiecărui craiovean”, a declarat Mihai Fifor, candidat USL pentru un mandat de senator în Colegiul 2 din Craiova.

fifor craiovita Mihai Fifor, ȋntâlnire cu locuitorii din Cartierul Craioviţa Nouă: Am promis şi ne am ţinut de cuvânt! poze

Alături de Mihai Fifor, candidat USL pentru un mandat de senator în Colegiu 2 Craiova, a fost prezent şi deputatul USL Ionuț Stroe.