Mihai Cilibiu – PPDD: Partidul Poporului -Dan Diaconescu ajunge în casele tuturor doljenilor!

 cilibiuppdd 5 Mihai Cilibiu   PPDD: Partidul Poporului  Dan Diaconescu ajunge în casele tuturor doljenilor! poze

Mihai Cilibiu, candidatul Partidului Poporului -Dan Diaconescu la alegerile europarlamentare a făcut în acest weekend un tur de forță în județul Dolj, vizitând peste 20 de localități.

cilibiuppdd 4 Mihai Cilibiu   PPDD: Partidul Poporului  Dan Diaconescu ajunge în casele tuturor doljenilor! poze

Cu această ocazie, sâmbătă, 10 mai, președintele PP DD Dolj a discutat cu sătenii din Giurgița, Bârca, Goicea, Măceșu de Sus, Măceșu de Jos, Gighera, Comoșteni, Gângiova, Valea Stanciului, Dobrești, Rojiște, Bratovoiești, Teasc, Malu Mare, Ghindeni, Coșoveni, Craiova, situația politică actuală.

cilibiuppdd 3 Mihai Cilibiu   PPDD: Partidul Poporului  Dan Diaconescu ajunge în casele tuturor doljenilor! poze

Duminică, 11 mai, Mihai Cilibiu a ajuns în alte localități importante din județ, fiind vorba de Filiași, Melinești, Goiești, Șimnicu de Sus, Șimnicu de Jos, dar și Plenița, Poiana Mare, Ciupercenii Noi, Desa si Calafat.

cilibiuppdd 2 Mihai Cilibiu   PPDD: Partidul Poporului  Dan Diaconescu ajunge în casele tuturor doljenilor! poze

„Efortul nostru de a construi un partid  diferit de toate celelalte existente, marcate de corupție, interese și intrigi nu a rămas nerăsplătit. Faptul că urcăm vizibil in preferințele românilor de pretutindeni arată că mesajul nostru are ecou în rândul alegătorilor. În timp ce alte partide pierd puncte importante la capitolul imagine datorită traseismului politic și a tuturor acuzațiilor de corupție care planează asupra lor, PP-DD, și toți cei care aleg să voteze cu sufletul cred cu tărie că este momentul să renunțăm să mai facem din fiecare generație, o generație de sacrificiu”, a precizat Mihai Cilibiu, președintele PP-DD Dolj.

cilibiuppdd 1 Mihai Cilibiu   PPDD: Partidul Poporului  Dan Diaconescu ajunge în casele tuturor doljenilor! poze

PP-DD estimează, la acest moment, că la alegerile europarlamentare care urmează rezultatele vor oglindi nemulțumirile cetățenilor față de clasa politică, urmând un trend pozitiv.

Mihai Cilibiu, in calitate de Preşedinte al Organizaţiei PP-DD Dolj, dar şi de candidat in acest tur de scrutin îi îndeamnă pe toţi oltenii să participe la alegerile din 25.05.2014 şi să voteze oameni din popor care luptă pentru ţară şi care vor reprezenta România cu cinste şi onoare.

 

Biroul de presă PP-DD Dolj