Mihai Cilibiu – PPDD: Partidul Poporului – Dan Diaconescu ajunge în casele tuturor doljenilor. Votați oameni din popor!

 image 00003 Mihai Cilibiu   PPDD: Partidul Poporului   Dan Diaconescu ajunge în casele tuturor doljenilor. Votați oameni din popor!  poze

Mihai Cilibiu, candidatul Partidului Poporului -Dan Diaconescu la alegerile europarlamentare a mers în acest weekend  în teritoriu, vizitând peste 10 de localități din județ, dar și câteva locații importante din Craiova.

Cu această ocazie, sâmbătă, 17 mai, PP- DD Dolj a fost alături de craiovenii care au ales să se relaxeze în centrul orașului.

Duminică, 18 mai, Mihai Cilibiu, candidatul la alegerile europarlamentare din partea PP-DD a mers în Segarcea, Drănic, Valea Stanciului, Gângiova, Ostroveni, Bechet, Dăbuleni, Amărăștii de Jos, Celaru, Leu, Coșoveni, Ghindeni, Malu Mare, pentru a discuta situația politică actuală.

image 00004 Mihai Cilibiu   PPDD: Partidul Poporului   Dan Diaconescu ajunge în casele tuturor doljenilor. Votați oameni din popor!  poze

Profitând de faptul că vremea a fost frumoasă, duminică după-amiaza, membrii Partidului Poporului- Dan Diaconescu, în frunte cu Președintele PP-DD Dolj, au ales să facă un tur de forță în Parcul Nicolae Romanescu, pentru a distribui materiale informative și pentru a aduce la cunoștință craiovenilor, care sunt obiectivele Partidului pentru perioada imediat următoare.

Mihai Cilibiu, in calitate de Preşedinte al Organizaţiei PP-DD Dolj, dar şi de candidat in acest tur de scrutin îi îndeamnă pe toţi oltenii să participe la alegerile din 25.05.2014 şi să voteze oameni din popor care luptă pentru ţară şi care vor reprezenta România cu cinste şi onoare.

 

Biroul de presă PP-DD Dolj