Mesajul vicepreședintelui Consiliului Județean Dolj, Cristinel Iovan, cu prilejul „Zilei pompierilor din România”

iovan tribuna Mesajul vicepreședintelui Consiliului Județean Dolj, Cristinel Iovan, cu prilejul „Zilei pompierilor din România” poze

Apreciem eforturile pe care lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Oltenia» Dolj le depun zi de zi pentru apărarea vieții și pentru a asigura un climat de normalitate şi respect pentru cetăţean. Știm cât de greu este să veghezi 24 de ore din 24 la siguranța cetățeanului.
Pentru a veni în sprijinul activității pe care cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Oltenia» Dolj o desfășoară, dar și pentru a răspunde așteptărilor de siguranță publică ale craiovenilor și doljenilor, Consiliul Județean a realizat un parteneriat prin intermediul căruia am obținut finanțare europeană pentru dotarea cu echipamente și tehnică de lucru, necesare pompierilor pentru a interveni în situații de urgență.

iovan pompieri Mesajul vicepreședintelui Consiliului Județean Dolj, Cristinel Iovan, cu prilejul „Zilei pompierilor din România” poze
Astăzi, cu prilejul manifestărilor prilejuite de «Ziua Pompierilor din România», se pot vedea echipamentele achiziționate cu sprijinul Consiliului Județean Dolj, echipamente care asigură o intervenție mai rapidă și în deplină siguranță a lucrătorilor ISU Dolj, atunci când sunt solicitați. Sperăm ca dotarea inspectoratului cu echipamente necesare intervențiilor în situații de urgență să continue și în anii următori.

iovanolgutaciobotea Mesajul vicepreședintelui Consiliului Județean Dolj, Cristinel Iovan, cu prilejul „Zilei pompierilor din România” poze
«Ziua Pompierilor din România» îmi oferă posibilitatea ca, în numele meu și al preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, domnul Ion Prioteasa, să asigur conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” de întregul nostru sprijin şi să exprim speranţa în menţinerea pe mai departe a bunei colaborări care caracterizează relaţiile dintre cele două instituţii.
La ceas aniversar instituția Consiliului Județean Dolj urează sănătate, prosperitate și un sincer «La mulți ani» ofițerilor, subofițerilor, tuturor angajaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Oltenia» Dolj.
BIROUL DE PRESĂ