Mesajul transmis de către prefectului judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, în cadrul festivităţii de deschidere a noului an universitar, organizată la Universitatea din Craiova

DSC01720 Mesajul transmis de către prefectului judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, în cadrul festivităţii de deschidere a noului an universitar, organizată la Universitatea din Craiova poze

Mesajul transmis de către prefectului judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, în cadrul festivităţii de deschidere a noului an universitar, organizată la Universitatea din Craiova:

“Sunt deosebit de onorat să mă aflu astăzi alături de dumneavoastră într-un moment foarte important în viața învățământului superior din Craiova – deschiderea unui nou an universitar.

Ştiu că cele două sesiuni de admitere au fost un real succes și în acest an, astfel că bobocilor din anul I doresc să le adresez felicitări pentru că au ales să se formeze în cadrul Universităţii din Craiova.

De asemenea, tuturor studenților le spun că Universitatea din Craiova este locul în care se formează specialiști și se conturează caractere și sunt absolut convins că după absolvire vor pleca de aici cu o pregătire excelentă pentru meseria pe care și-o vor alege.

Dragi studenţi, aveți profesori dintre cei mai buni, care fac tot efortul pentru a ţine numele Universității din Craiova în topul celor mai bune instituții de învățământ superior din țară şi, de asemenea, beneficiaţi de un învățământ de calitate, în săli de curs şi laboratoare dotate cu echipamente de ultimă generaţie, precum şi de spaţii de cazare amenajate la cele mai înalte standarde.

Și, cel mai important, aveți posibilitatea de a participa la de stagii de practică desfășurate la unii dintre cei mai importanți agenți economici din județul Dolj. Așadar, aveți toate resursele necesare pentru a face performanţă, dar succesul depinde numai de efortul dumneavoastră.

În calitatea mea de prefect, vă asigur că şi din partea Instituției Prefectului Județului Dolj veți avea parte de un real sprijin pentru asigurarea unui învăţământ superior de calitate! Vă urez mult succes în noul an universitar!” – Dan Narcis Purcărescu, prefectul judeţului Dolj.

 

 

 

Biroul de presă

Instituţia Prefectului – Judeţul Dolj