Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române

Ziua Jandarmeriei Romane 3 Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa,  cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române poze

Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa,

cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române

 

„Sunt profund onorat să particip la un eveniment deosebit, prin care marcăm 168 de ani de activitate ai uneia dintre cele mai prestigioase instituții, Jandarmeria Română, chiar în ziua în care, la 1850, domnitorul Grigore Alexandru Ghica aproba încheierea lucrărilor Divanului Obștesc pentru înființarea acestei însemnate structuri.

Ne bucurăm de fiecare dată să vă putem fi alături, cu atât mai mult cu cât formați un colectiv de adevărați profesioniști, onorându-vă pe deplin uniforma purtată, prin buna dumneavoastră pregătire, prin seriozitatea și responsabilitatea cu care abordați și duceți la îndeplinire toate îndatoririle  încredințate.

În aceeași notă se înscrie și modul în care ați acționat, pe tot parcursul ultimului an, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, pentru menținerea unui climat de liniște, în beneficiul cetățenilor. În plus, trebuie subliniat faptul că ați reușit să consolidați relația de apropiere care vă leagă de comunitate, evidențiindu-vă prin implicare socială și spirit civic.

Vă rog să primiți călduroasele noastre felicitări pentru buna reputație construită și pentru rezultatele remarcabile din activitate, care reprezintă atât meritele individuale ale fiecăruia dintre dumneavoastră, cât și capacitatea de a acționa ca o echipă unită, cu un management valoros.

La ceas aniversar, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, vă rog să primiți expresia respectului nostru profund și a deplinei considerații, alături de sincere urări de sănătate, putere de muncă și mult succes, pentru a vă duce la bun sfârșit fiecare misiune asumată.“

 

 

BIROUL DE PRESĂ