Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul deschiderii anului universitar 2013/2014

 

„Universitățile din Craiova, instituții de prim rang ale sistemului educaţional românesc, consacrate atât pe plan naţional, cât şi european prin rezultatele deosebite obţinute, îşi deschid porţile pentru o nouă generaţie de studenţi, pentru care începe astfel o etapă decisivă în formarea lor profesională.
Mă bucur că managementul universitar craiovean răspunde provocărilor generate de globalizare și creșterea mobilității pe piața muncii, construind programe de pregătire performante şi adaptându-le continuu atât la conjuncturile prezente, cât şi la perspectivele de dezvoltare ale României şi ale Europei.
Este un efort de apreciat și, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, vreau să felicit conducerea şi cadrele didactice ale universităților din Craiova. Totodată, reiterez deschiderea deplină a instituţiei pe care o reprezint pentru cooperare, precum şi întreaga susţinere pentru proiectele care vizează stimularea și dezvoltarea mediului educațional.
Cu ocazia deschiderii cursurilor universitare, urez întregului corp didactic putere de muncă şi un nou an de învăţământ care să stea sub semnul reuşitei şi al performanţei, iar studenţilor – succes şi, pe viitor, cât mai multe realizări ca profesionişti în domeniile pentru care au optat”.