Mesajul preşedintelui CJ Ion Prioteasa la deschiderea anului universitar: Universităţile craiovene, declasate pe nedrept!

prio muzeu Mesajul preşedintelui CJ Ion Prioteasa la deschiderea anului universitar: Universităţile craiovene, declasate pe nedrept! poze
La început de an universitar, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, transmite membrilor comunității academice și studenților din Craiova succes și deplină capacitate de muncă în realizarea tuturor proiectelor universitare.
„Suntem la un nou început de an universitar. Un an universitar sub auspicii cunoscute, marcat de eforturile de «recredibilizare a universităţilor din România în faţa partenerilor din Uniunea Europeană». Așa cum știm, cele două universități de stat din Craiova au fost clasate pe nedrept, în opinia noastră, în a doua grupă valorică într-un top al instituțiilor de învățământ superior. Tradiția învățământului universitar din Craiova, generațiile de absolvenți de bună calitate, obligă la continuarea eforturilor în formarea și perfecționarea resursei umane existente.
Să salutăm faptul că în această toamnă la mai multe facultăți craiovene admiterea a fost deosebit de exigentă, iar calitatea dascălilor universitari și performanțele absolvenților învățământului superior craiovean ne îndreptățesc speranța unei revigorări a întregului proces educațional.
În încheierea mesajului meu, îndreptându-mi toate gândurile bune către mediul academic și studenții din Craiova, GAUDEAMUS IGITUR!”.

Președintele Consiliului Județean Dolj,
Ion PRIOTEASA