Mesajul preşedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, la învestirea Olguţei Vasilescu: Este un moment istoric, astăzi, la Craiova!

olguta priioteasa tudor costea Mesajul preşedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, la învestirea Olguţei Vasilescu: Este un moment istoric, astăzi, la Craiova! poze

Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul învestirii doamnei Lia Olguța Vasilescu în funcția de primar al Municipiului Craiova

„Este un moment istoric, astăzi, la Craiova. Un moment de mare emoție. Un moment în care începem un drum lung. Un moment în care începem să răspundem celor care ne-au înconjurat cu simpatia lor, dar care ne-au și încărcat cu o mare responsabilitate.
Este timpul ca, începând de azi, să întoarcem către cei care au fost alături de noi și ne-au creditat cu încrederea lor o parte din lucrurile pe care le consideră importante. Vom face tot ce depinde de noi pentru a pune în operă tot ceea ce am promis.
Doamna primar nu are o baghetă magică cu care să rezolve dintr-o dată toate problemele Craiovei, dar cu siguranță că prin proiectele pe care le va pune în valoare alături de echipa dumneaei de consilieri va face mai mult decât s-a făcut până acum.
Doamna primar, vă asigur de întreaga mea prețuire și de întreg sprijinul meu și, cu siguranță, dându-ne mâna vom reuși să ridicăm această zonă săracă a României”.

BIROUL DE PRESĂ