Mazăre, dezlănţuit la adresa lui Solomon: După ce l-a pupat în c-r pe Băsescu l-a mai băgat şi în puşcărie şi îl mai pupă iar!

mazare olguta Mazăre, dezlănţuit la adresa lui Solomon:  După ce l a pupat în c r pe Băsescu l a mai băgat şi în puşcărie şi îl mai pupă iar! poze

Venit echipat ca la armată s-o susţină pe Lia Olguţa Vasilescu, Radu Mazăre l-a prelucrat în stil cazon pe Solomon pe tema relaţiei cu Băsescu, având totuşi dubii cu privire la persoana care “l-a trimis militar” pe primarul în funcţie.

Primarul Constanţei a susţinut o conferinţă de presă alături de candidatul USL la primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, comentând în stil propriu relaţia primarului Solomon cu Traian Băsescu şi Elena Udrea.

“Eu ştiu că Solomon a trădat, că era la noi. A trădat, şi după ce la pupat în cur pe Băsescu l-a mai băgat şi în puşcărie şi îl mai pupă iar şi după ce a ieşit. Mare caracter de om. Nu Băsescu, de fapt Udrea l-a băgat în puşcărie, că am auzit nişte poveşti pe aici cu firmele care construiau şi care niciuna nu era din Craiova”, a spus Mazăre.

Mazăre a criticat şi ornamentele folosite de Solomon pentru împodobirea centrului Craiovei, pe care le-a catalogat drept bazaconii.

“Treceam prin oraş şi am văzut luminiţe cu iepuraşi ceea ce în Constanţa n-o să vedeţi aşa ceva. Pentru că nu cred că suntem într-un moment în care să ne permitem să cheltuim pe frumuseţi de-astea, pe bazaconii de-astea că eu le consider bazaconii. Să pun luminiţe prin centru şi să am oamenii vai mama lor la trei străzi mai încolo, să nu aibă ce să mănânce, să n-aibă asfalt, apă, canalizare, sau să n-aibă unde să doarmă?”, a spus Mazăre.

Edilul Constanţei şi-a mai găsit timp, răspunzând unei întrebări, să-şi dea cu părerea şi destre starea Justiţiei în România în general şi a Procuraturii în special.

 “Procuratura toată este aservită lui Chioru, ce, nu ştim? DNA, toate instituţiile de represiune pe care le-a făcut”, a afirmat Mazăre.