MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ CU PRILEJUL SĂRBĂTORIRII ZILEI UNIRII PRINCIPATELOR

MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ

CU PRILEJUL SĂRBĂTORIRII ZILEI UNIRII PRINCIPATELOR

 

 

Joi, 24 ianuarie a.c., jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj și Grupării de Jandarmi Mobile „Fraţii Buzeşti” Craiova, vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, pe timpul desfășurării manifestărilor prilejuite de sărbătorirea „Zilei Unirii Principatelor Române”, după cum urmează :

  • Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj va asigura măsurile de ordine publică la manifestările organizate în municipiile Calafat și Băilești, orașul Filiași și localitatea Valea Stanciului;
  • Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va asigura măsurile de ordine publică la manifestarea desfășurată în Piața Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Craiova.

La activităţile ce se vor desfăşura joi, 24 ianuarie a.c., în Piaţa A. I. Cuza din Craiova, o delegaţie de militari din cadrul I.J.J. Dolj şi G.J.Mb. Craiova va participa, alături de reprezentanţii autorităţilor publice locale, la ceremonialul militar şi religios consacrat Zilei Unirii Principatelor.

Cu această ocazie, recomandăm participanților următoarele:

– să respecte precizările organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială.

– activitățile stabilite trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, fără a pune în pericol ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică și privată.

– participanții nu trebuie să aibă asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii și liniștii publice.

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

I.J.J. Dolj                                G.J.Mb. Craiova