Măsuri de ordine publică asigurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, la manifestările sportive, ce se vor desfășura la Sala Polivalentă, din Craiova

Măsuri de ordine publică asigurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, la manifestările sportive, ce se vor desfășura la Sala Polivalentă, din Craiova

 

        Jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Dolj, I.S.U. Dolj şi Poliţiei Locale Craiova vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de volei feminin, dintre echipele SCMU Craiova – CS Rapid București, care va avea loc sâmbătă, 20 februarie, la Sala Polivalentă, din Craiova, începând cu ora 18.00, iar duminică, 21 februarie, la meciurile de volei masculin, dintre echipele SCMU Craiova – CS Unirea Dej, începând cu ora 13.45 și de baschet masculin, dintre echipele SCMU Craiova – UBT Cluj, începând cu ora 17.00. Meciurile au fost catalogate ca fiind unele cu grad de risc mediu.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Sălii Polivalente, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, precum şi în interiorul locului de desfăşurare a evenimentului, cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale.

Spectatorii, trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta Sălii Polivalente, iar la solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în interiorul locului de desfăşurare al evenimentului în stare vădită de beţie, să introducă băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă care ar conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice sau manifestări violente, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment.

Se va efectua control corporal riguros al spectatorilor şi se va interveni pentru restabilirea ordinii publice în interiorul Sălii Polivalente, dacă se constată că în urma producerii unor acte de violenţă, este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL G. J. Mb. CRAIOVA