Mario Ovidiu Oprea, mesaj de solidaritate cu protestatarii: Demisia celor care parazitează România, distrugându-i viitorul!

m mario1 Mario Ovidiu Oprea, mesaj de solidaritate cu protestatarii: Demisia celor care parazitează România, distrugându i viitorul! poze
Incep a-mi exprima reactia fata de revolta cetateneasca din ultimele zile din convingerea ca, asa cum am mai spus, tara are nevoie de o schimbare si ca solidaritatea nu este un exercitiu de o zi, ci un efort constant. Marsurile, lozincile si curajul cetatenilor din peste 30 de judete din tara care continua sa protesteze si sa ceara demisia acestui sistem de conducere bolnav este adevarata dovada a unitatii nationale, precum si semnalul ca acesta este momentul prielnic a unei rasturnari de situatie, fara a incuraja insa nici un act de violenta. Consider ca dorinta fiecarui roman de a schimba ceva in bine este una legitima. Fara a fi populist, trebuie sa specific ca in spatele unor cuvinte gen reforma, investitii, crearea unor locuri de munca, cuvinte de altfel cheie, incluse in toate discursurile celor aflati la putere stau alte semnificatii, respectiv, interese, bani, sete de control.
Domnii Basescu si Boc vorbesc despre reforma – reforma in administratie, reforma in justitie, reforma in sanatate ca si cum avem de-a face cu ceva indispensabil in aceste domenii. Cine nu este de acord cu ele, asa cum s-a intamplat cu domnul Arafat, este un tip retrograd, chiar corupt. Realitatea este cu totul alta.
De exemplu, aceasta reforma in sanatate inseamna interesul crearii unor noi canale pentru drenarea banilor public, alcatuirea echipei de baieti destepti si ai asigurarilor de sanatate.
. Pentru ca ministrul sanatatii este maghiar si este mai greu sa corupi UDMR, atunci cei interesati au mers direct la presedinte pentru a pregati ultimele racnete in materie de tunuri. Diverse firme pregatite sa preia din sumele pe care statul le directiona catre SMURD, diverse firme pregatite de exemple sa colecteze inscrieri la aceste viitoare case private de asigurari de sanatate au impartit bani in stanga si in dreapta, peste tot pe unde este nevoie pentru a genera asa zisa reforma. Reforma inseamna firme pediste sau firme pregatite sa cotizeze la bugetul celor pe care ii solicita lumea din strada in afara conducerii acestei tari. Totul pleaca si se intoarce de la bani, multi, foarte multi bani ce urmeaza sa ajunga cu varf si inzecit la cei care acum umfla conturile pedeliste de campanie si apoi personale. Rezultatul asa zisei reforme in sanatate inseamna de fapt inca un val de medici ce se pregatesc sa plece din tara, date fiind castigurile lor ce vor scadea din nou. Atat in calitate de senator, cat si in calitate de cetatean cu drepturi depline, ma declar solidar manifestarilor pasnice si foarte intemeiate care au avut loc si care se vor desfasura in continuare si intentionez sa ma alatur semenilor mei din municipiul Craiova. Consider ca este momentul ca fiecare in parte sa contribuie la demascarea si inlaturarea acestui sistem corupt cultivat de Basescu, Urea, Boc si Gabriel Oprea. Este momentul ca poporul sa primeasca inapoi dreptul a-si construi pe propriul teritoriu un trai decent si nu un sfarsit anuntat. Este o reactie populara si justificata, vis a vis de comunicarea jignitoare si intarziata a unui prim-ministru care sfideaza electoratul, mintind şi mimând un dialog extrem de limitat sau chiar inexistent. Indiferent de incidentele care au avut loc pe strazile capitalei, Emil Boc, trebuie sa se ridice pe varfuri si sa vada cat mai clar ca nu stabilitatea economica, nu lipsa riscului de neplata a scos lumea in piete si pe bulevarde, ci tocmai starea avansata de degradare adancita de el, de presedintele tarii, precum si subalternii incompetenti, in defavoarea romanilor. Impotriva demagogilor, impotriva acestui tupeu greu de suportat, impotriva strategiilor corupte si impotriva acestor traseisti care stiu sa plimbe cu ei banul public din ograda interesului national in interesul personal, exista o singura solutie. Exista efortul nostru de a nu ne mai teme, exista glasul nostru cu care putem solicita schimbarea, exista forta noastra democratica si exista demisia celor care paraziteaza Romania, distrugandu-i viitorul.
Senator PNL
Mario Ovidiu Oprea