Mario Oprea urmăreşte magazinele de vise şi pe net. S-a abonat la news-letter – video

m mario1 Mario Oprea urmăreşte magazinele de vise şi pe net. S a abonat la news letter   video pozeSenatorul liberal merge în continuare cu proiectul de lege, deja adoptat de Senat, pentru înăsprirea pedepselor pentru comercializarea etnobotanicelor. Între timp s-a abonat la news-letter şi primeşte pe mail cele mai “tentante oferte” ale magazinelor de vise.

Senatorul spune că a vrut să dovedească astfel că nu există nici un fel de protecţie pentru tinerii care sunt ademeniţi cu produsele etnobotanice, net-ul fiind unul dintre mediile în care s-au refugiat negustorii de vise după înteţirea controalelor. “O simplă căutare pe Google cu – produse etonobotanice – îţi aduce mii şi mii de rezultate. Sunt zeci de site-uri unde sunt plasata anunţuri privind vânzarea de asemenea produse, înţesate de oferte. Pot să vă spun că eu unul chiar am intrat pe aceste site-uri şi m-am abonat fără nici o problemă la news-letter, iar acum primesc cele mai noi “oferte” din această gamă. După cum am putut constata, nu există nici un fel de obstacol şi nici un fel de verificare. Orice copil poate să intre pe un asemenea site fără nici o problemă”, a povestit Oprea.

Senatorul a precizat că iniţiativa sa de stopare a comerţului de etno-botanice prin asimilarea acestora cu drogurile intră în curând în dezbaterea comisiilor de specialitate de la Camera Deputaţilor, după ce a fost aprobată, în prealabil de Senat. Oprea spune că îşi va susţine în continuare proiectul de lege, chiar dacă acesta nu a primit girul Guvernului.