Mărinică Dincă, primarul Econtext. Solomon, scos de pe hartă

marinica dinca laptop Mărinică Dincă, primarul Econtext. Solomon, scos de pe hartă poze

O hartă a potenţialilor câştigători ai marilor primării de municipiu din ţară, publicată ieri de econtext.ro şi distribuită cu sârg de pedelişti, îl prezintă pe candidatul PDL la primăria Craiova drept câştigător al scrutinului din 10 iunie. 

 

“Econtext a adus laolalta sondajele pentru fiecare judet. Mai precis, am adunat laolalta sondajele pentru postul de primar din fiecare oras resedinta de judet. Si aratam cine sunt primii doi candidati care au cele mai mari sanse, dar si care ar fi castigatorul. Cu alte cuvinte, va prezentam finalistii, dar si potentialul castigator al postului de primar din fiecare oras. Si, implicit, partidele sau gruparile politice din care acestia fac parte. Au fost luate in calcul sondaje realizate de CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI), Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Expresie si multe publicatii locale. Bineinteles, de la ultimele sondaje, este posibil ca situatia sa se mai fi schimbat putin in unele orase”, precizează econtext.ro.

Pe harta cu pricina, Dincă este prezentat drept câştigător al alegerilor locale, cu 52 de procente, pe locul doi fiind plasată Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL la primăria Craiova.

Primarul în funcţie, Antonie Solomon, nu figurează între primii doi candidaţi cu şanse la fotoliul de primar.