Mărinică Dincă pe Drumul Muntenilor: Primăria are nevoie de un regulament de asfaltare a străzilor

dinca drumul muntenilor Mărinică Dincă pe Drumul Muntenilor: Primăria are nevoie de un regulament de asfaltare a străzilor poze

Viceprimarul Dincă s-a întâlnit cu locuitorii din Drumul Apelor, Drumul Muntenilor și Plaiul Vulcănești.
Viceprimarul Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei, a mers duminică în cartierele de case din zona de est a Craiovei pentru a sta de vorbă cu locuitorii despre problemele din cartier. Oamenii s-au plâns de faptul că, pe anumite străzi, primăria a efectuat lucrări de asfaltare fără să țină cont de faptul că nu fuseseră introduse în zonă rețelele de apă și canalizare.
“S-au aruncat bani pe fereastră dar noi avem în continuare nevoie de apă și canalizare. Când vor veni să le bage, vor sparge strada din nou”, a spus unul dintre locuitorii din Drumul Apelor. Viceprimarul le-a transmis oamenilor că în multe zone ale Craiovei s-a înregistrat această situație, iar primăria are nevoie de un regulament de asfaltare al străzilor astfel încât administrația locală să nu mai efectueze astfel de lucrări acolo unde nu există apă și canalizare. “ Înainte de reabilitarea unei străzi, toți reprezentanții companiilor de utilități ar trebui să se pună de acord astfel încât carosabilul să nu mai fie spart ulterior. Sunt străzi în Craiova care au fost asfaltate în urmă cu doar câțiva ani și au fost sparte de zeci de ori după încheierea lucrărilor”,a spus viceprimarul.

dinca drumul muntenilor 1 Mărinică Dincă pe Drumul Muntenilor: Primăria are nevoie de un regulament de asfaltare a străzilor poze
Locuitorii din zonă s-au plâns și de lipsa unor mijloace de transport în comun pentru a ajunge în centrul orașului sau în alte cartiere. “Eu am propus achiziția a 20 de autobuze noi pentru că cele de la Regia de Transport sunt vechi, nu mai pot fi utilizate, iar primăria este conștientă de faptul că în prezent nu există suficiente trasee pentru a acoperi întregul oraș. Din păcate, această investiție a fost refuzată de actualul primar care a spus că, deocamdată nu sunt bani pentru așa ceva”, a mai spus Mărinică Dincă.

Biroul de presă al PDL Craiova