Mărinică Dincă: Nu pleacă nimeni de la Pieţe. Nici măcar Călinoiu

m dinca marinica Mărinică Dincă: Nu pleacă nimeni de la Pieţe. Nici măcar Călinoiu poze

Viceprimarul Mărinică Dincă spune că transformarea Administraţiei Pieţelor în SRL nu va aduce concedierea vreunuia din actualii salariaţi ai serviciului, nici măcar a actualului director Gheorghe Călinoiu. 

“Am fost să discut cu cei de la Pieţe, la salariaţi mă refer. Bine, eu m-am auzit mai puţin, pentru că era acolo o organizare cu mai mulţi comercianţi, pe care nu-i interesau salariaţii. Ce pot să garantez în acest moment, pentru că toată lumea când aude de reorganizare crede că e vorba de concedieri, este că de la Pieţe nu va pleca nimeni. Societatea pe care am înfiinţat-o va prelua întregul personal al Administraţiei Pieţelor”, a declarat Mărinică Dincă, la conferinţa de presă de azi.

Viceprimarul însărcinat cu atribuţii de primar pe perioada suspendării lui Solomon a precizat că nici actualul director, Gheorghe Călinoiu, nu va rămâne pe drumuri, ci doar va pierde supremaţia în pieţe, SRL-ul înfiinţat de primărie urmând a fi condus de un administrator desemnat de CLM. “Repet, nu pleacă nimeni de la pieţe, nici măcar domnul Călinoiu. Va fi păstrat acolo pe un post, dar bineînţeles că nu va mai fi el vioara întâi. Va fi un administrator nou, pentru că încercăm să facem în primul rând o schimbarea de management. Nu cred că e cazul să ne speriem cu toţii de o schimbare şi să considerăm corectă o organizare care a fost gândită în această formă în urmă cu 40 de ani”, a spus Dincă.