Mărinică Dincă: Muncitorii RAADPFL, promotori electorali pentru Antonie Solomon

raadpfl solomon tricouri Mărinică Dincă: Muncitorii RAADPFL, promotori electorali pentru Antonie Solomon poze

Viceprimarul Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei, s-a declarat astăzi dezgustat de modul în care primarul în funcție a decis să își promoveze imaginea în cartierele mărginașe ale Băniei, acolo unde timp de opt ani nu a aprobat nicio lucrare de reabilitare a străzilor.

tricori solomon raadpfl Mărinică Dincă: Muncitorii RAADPFL, promotori electorali pentru Antonie Solomon poze

10 muncitori din cadrul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ, care lucrează în prezent la pietruirea străzii Paroșeni din cartierul Catargiu, au fost obligați să poarte tricouri cu numele și însemnele electorale ale actualului primar.

tricori solomon raadpfl 1 Mărinică Dincă: Muncitorii RAADPFL, promotori electorali pentru Antonie Solomon poze
“Pe lângă faptul că a umplut orașul cu tot felul de materiale electorale, primarul Solomon a decis să se folosească și de oameni, angajați ai RAADPFL, regie aflată în subordinea consiliului local, pentru a-și face imagine. O parte dintre acești oameni nici măcar nu locuiesc în Craiova dar au fost obligați să poarte tricouri pe care stă scris “Aleg Antonie Solomon”pentru a le arăta locuitorilor din Catargiu că în sfârșit Solomon face ceva în cartierul lor. Asta în timp ce sute de oameni din Catargiu se luptă în aceste zile cu noroaiele de pe străzi. Folosirea angajaților din subordinea RAADPFL pentru a-i face campanie lui Antonie Solomon este un semn clar că primarul în funcție este disperat și utilizează toate metodele, chiar și imorale, să câștige un nou mandat”, a spus viceprimarul Mărinică Dincă.

tricori solomon raadpfl 2 Mărinică Dincă: Muncitorii RAADPFL, promotori electorali pentru Antonie Solomon poze

Biroul de presă al PDL Craiova