Mărinică Dincă: 20.000 de semnături pentru “Craiova fără maidanezi”

marinica dinca Mărinică Dincă: 20.000 de semnături pentru Craiova fără maidanezi poze

Viceprimarul Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei, a anunțat astăzi că peste 20.000 de semnături au fost strânse în cadrul campaniei “Craiova fără maidanezi. Implică-te!”, demarată pe 23 aprilie.
“Am avut parte de o reacție neașteptat de bună din partea craiovenilor în cadrul campaniei “Craiova fără maidanezi. Implică-te!”. Am reușit să strângem, în cele două săptămâni scurse de la demararea acestei campanii, peste 20.000 de semnături, pe care le vedeți aici, și acest lucru ne arată că oamenii sunt foarte interesați de rezolvarea problemei câinilor maidanezi. Și nu ne vom opri aici! Având în vedere că am strâns deja numărul necesar de semnături pentru inițierea unui proiect de hotărâre de consiliu local, vom depune aceste liste și sperăm că primarul va convoca în această lună o ședință de consiliu local astfel încât acest proiect, care are în spate voința atâtor oameni, să fie pus pe ordinea de zi”,a spus viceprimarul Mărinică Dincă.
Candidatul PDL la funcția de primar al Craiovei a adăugat că, pe lângă semnăturile primite, mulți craioveni și-au manifestat intenția de a pune umărul la rezolvarea problemei câinilor comunitari prin diferite mijloace. “Există deja cetățeni care ne-au spus că vor să doneze teren pentru construcția unui adăpost și este vorba despre terenuri în extravilanul Craiovei. În plus, la corturile pe care le-am amplasat în oraș și prin campania făcută de noi din ușă în ușă, peste 1.000 de oameni ne-au spus că vor să adopte un câine maidanez în cazul în care acest proiect va fi trecut pe ordinea de zi și va fi adoptat”, a mai declarat Dincă.