Marin Gheorghe – primar interimar Filiaşi/72 de apartamente pentru tineri

costelus gheorghe 300x224 Marin Gheorghe   primar interimar Filiaşi/72 de apartamente pentru tineri poze

Reprezentanţii primăriei Filiaşi au semnat  ieri, 2 iunie 2021, un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării, Lucărilor Publice şi Administraţiei. Datorită acestui parteneriat, în Filiaşi, urmează să se construiască, exclusiv pentru tineri, 2 scări de bloc cu 8 etaje, respectiv 72 de apartamente.

Investiţia este una majoră ţinând cont că este prima de acest gen, care a fost implementată după anul 1989. Dorinţa edililor din Filiaşi de a ajuta locuitorii de aici să aibă un nivel de trai tot mai bun, s-a transpus, în sfârşit, în realitate prin obţinerea unei finanţări considerabile.

“În acest mod, mai multe familii de tineri vor avea posibilitatea unui trai mai bun. Finanţarea obţinută acum are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor filişenilor. Îmi doresc să continui accesarea de fonduri pentru a aduce, în continuare, schimbări majore în frumosul nostru oraş, Filiaşi. Oamenii de aici merită să beneficieze de condiţii excelente în primul rând datorită faptului că sunt oameni harnici şi implicaţi în dezvoltarea comunităţii”, a declarat Marin Gheorghe, primar interimar Filiaşi.