Marijean vrea să vadă „spitalul, autostrada și stadionul lui Ponta”. Olguța „dă cu pace” diasporei: Să vină să-și ia țara înapoi! Ofer teren

marijean Marijean vrea să vadă „spitalul, autostrada și stadionul lui Ponta”. Olguța „dă cu pace” diasporei: Să vină să și ia țara înapoi! Ofer teren poze

Șeful pedeliștilor doljeni, ajuns, de ieri noapte, co-președinte al PNL Dolj, le cere pesediștilor să scoată la vedere finanțarea pentru obiectivele de investiții anunțate în campanie.

„Acum alegerile prezidențiale s-au încheiat. Ce vreau eu să văd acum de la domnul Ponta și de la domnișoara Harvard este bugetul pe 2015 și să-mi arate și mie cineva stadionul bugetat. Stadionul, spitalul regional și autostrada, toate investițiile cu care s-au lăudat în campanie și pe care eu le-am considerat minciuni. Vreau să văd și eu, dar foarte repede, aceste investiții bugetate, să văd cum acoperă scăderea CAS”, a spus Marian Jean Marinescu.

De cealaltă parte a baricadei, primarul Lia Olguța Vasilescu, dă glas dezamăgirii după aflarea câștigătorului alegerilor prezidențiale, care pare că i-a tăiat din elan, dar are o invitație pentru fanii lui Iohannis de peste hotare.

„Vă cer iertare, doljeni care aţi votat 60% cu Victor Ponta că nu mai am curajul sa demolez Stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!… Poate se va construi la Sibiu sau mai ştiu eu unde… Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia… Azi nu mai am curaj să vă spun că promisiunea mea se va împlini. Aşteptăm Diaspora acasă după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de muncă promise, astfel încât şomajul să fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispoziţie terenul gratis şi lipsa taxelor şi impozitelor locale. Am înţeles că investitorii vin la pachet cu Iohannis. Îi aşteptăm!”, a comentat, pe facebook, Lia Olguta Vasilescu.